1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

News

Coronavirus, anunț de ultimă oră. Măsuri speciale la Aeroportul Henry Coandă, Otopeni. Tratamente speciale pentru românii din Italia

Anunț de ultimă oră al Companiei Naționale Aeroporturi București. S-au luat măsuri speciale pentru toți pasagerii care vin din Italia, în contextul apariției în această țară a infecțiilor cu coronavirus. Toți cei care aterizează din direcția Italia vor fi tratați special, direcționați pe un anumit traseu și puși să completeze formulare.

23 feb, 2020 | ECONOMICA.net

"Până la stabilirea unor măsuri suplimentare din partea autorităților din domeniul sănătății publice, pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă din zonele din Italia afectate de coronavirus (pentru moment, cele dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în țară pe fluxul destinat zborurilor charter. La intrarea în țară, acești pasageri vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare și alte informații relevante. Ei vor fi asistați de personalul medical al DSU. Vă vom ține la curent privind orice noi informații, pe măsură ce le vom primi.", transmite Compania.

Amintim că în Italia s-au consemnat deja peste 130 de cazuri de infecție cu coronavirus și doi morți. Orașul Veneția este practic închis, iar celebrul Carnaval local a fost amânat. În Italia trăiesc peste 1,5 milioane de români.

Puteți citi aici detalii de ultimă oră despre situația din Italia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO