Dacris s-a relocat în 4.000 mp din parcul logistic Logicor Mogoşoaia

Importatorul și distribuitorul de birotică, papetărie și soluții complete pentru birouri Dacris și-a relocat activitatea într-un spatiu nou de 4.000 mp, în parcul logistic Logicor Mogoșoaia unde își va desfășura activitatea de depozitare, logistică și office. Relocarea a fost intermediată  de Dunwell, agenție de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial.
Economica.net - joi, 01 oct. 2020, 06:09
Dacris s-a relocat în 4.000 mp din parcul logistic Logicor Mogoşoaia

Mutarea din cele 4 depozite deținute de Dacris în Otopeni, care vor fi păstrate pentru proiecte speciale, în Parcul Logistic Logicor Mogoșoaia, a survenit ca un pas firesc într-un an imprevizibil din punct de vedere al obiceiurilor de consum.

„Avem nevoie de unitate, eficientizarea activității și a costurilor umane și de manipulare. Astfel, ne-am extins într-un spațiu nou, în care să ne putem organiza rapid și să putem răspunde în cel mai scurt timp cererilor primite de la clienții noștri. Așa am și reușit să ne păstrăm business-ul pe trend ascendent de-a lungul anilor, în paralel cu digitalizarea în multiple domenii: suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri, fie că e vorba de B2B sau distribuitori. Flexibilitatea și adaptabilitatea ne-au adus și ne ajută să ne menținem în top. Ne-am bucurat să descoperim că Dunwell lucrează pe aceleași principii și luarea deciziei de a ne muta a fost una facilă în momentul în care am înțeles avantajele pentru viitorul Dacris și modul în care relocarea se pliază perfect pe planurile noastre”, a declarat Lidia Fati, Co-Fondator Dacris.

Potrivit lui Daniel Cautiș, managing partner Dunwell, piața de industrial trece printr-o perioadă de stabilitate și creștere.

„Avem new entries care văd potențialul de creștere al României și vin cu start-up-uri care necesită depozitare. Am putut observa creșteri semnificative, în special în sectoare precum IT&C și retail”, susține acesta.

Experții Dunwell subliniază că trecerea de la comerțul tradițional la e-commerce s-a observat imediat prin cereri de spații temporare, extinderi preconizate bazate pe schimbări de comportament ale cumpărătorilor, iar relocările din clădirile de clasa B în clasa A sunt foarte în vogă și, în paralel, cresc IMM-urile, care fie se relochează în spații de clasa A, fie caută spații built-to-own, bazându-se pe fondurile europene.

Te-ar mai putea interesa și
Codin Maticiuc și Cosmopolis încheie prima etapă de renovare a etajului 7 de la Institutul Clinic Fundeni
Codin Maticiuc și Cosmopolis încheie prima etapă de renovare a etajului 7 de la Institutul Clinic Fundeni
La mai puțin de șase luni de la demararea proiectului de renovare a Secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni din București, Codin Maticiuc, Fundația Metropolis și...
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a ieșit luni după-amiază la atac ...
CONAF se extinde în Transilvania
CONAF se extinde în Transilvania
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, ...
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, îşi diversifică reţeaua de zboruri şi intră pe aeroportul ...