1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Daniel Boaje: Salariile angajaţilor McDonald’s din România au crescut cu 8% la începutul anului. Continuăm angajările

Salariile angajaţilor McDonald’s din România au crescut cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul acestui an, a declarat pentru News.ro Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s din România. Acesta spune că a luat toate măsurile pentru ca trecerea contribuţiilor de asigurări sociale de la angajator la angajat să nu afecteze în mod negativ angajaţii, scrie news.ro.

04 mar, 2018 | ECONOMICA.net

”Pentru McDonald’s angajaţii şi clienţii sunt cei mai importanţi, ei stau la baza tuturor activităţilor pe care le desfăşurăm. Fiecare dintre cei 4.500 de angajaţi ai Premier Restaurants România este o parte importantă din tot ceea ce înseamnă business-ul McDonald’s în România, iar pentru noi este o prioritate recompensarea muncii şi a performanţei lor. În 2017 şi 2018, pe baza unei performanţe foarte bune a angajaţilor şi a companiei, am crescut salariile angajaţilor cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul lui 2018”, a precizat Daniel Boaje, pentru News.ro.

Acesta precizează că trecerea contribuţiilor de asigurări sociale de la angajator la angajat nu a afectat în mod negativ angajaţii.

”Prin tot ceea ce facem pentru angajaţi, ne gândim la recunoaşterea eforturilor şi a muncii pe care o depun în fiecare zi. De aceea, încă de la anunţarea schimbărilor din Codul Fiscal, ne-am asigurat că trecerea contribuţiilor de asigurări sociale de la angajator la angajat nu ne vor afecta într-un mod negativ angajaţii”, a precizat Daniel Boaje.

El afirmă că în prezent compania are 4.500 de angajaţi în România, însă procesul de recrutare este constant, mai ales având în vedere planurile de dezvoltare a business-ului.

”Cu cât deschidem mai multe restaurante şi cafenele McCafé, cu atât vom oferi mai multe locuri de muncă. Anul acesta avem planuri mari de expansiune, deci ne pregătim şi pentru o nouă campanie de recrutare. Nu ne oprim niciodată din a căuta colegii potriviţi care să se alăture echipei noastre. Fiecare dintre colegii noştri beneficiază de training-uri şi programe speciale, menite să îi ajute să se dezvolte profesional şi să îi motiveze în activitatea de zi cu zi. Avem numeroase programe interne, fiecare dintre ele este foarte ambiţios şi investim mult pentru a veni mereu cu idei noi, provocatoare, care să aducă un plus de energie şi informaţie echipei”, a adăugat reprezentantul companiei.

De asemenea, el spune că şapte noi restaurante McDonald’s vor fi deschise în România până la finalul anului, dintre care patru vor fi cu Drive-Thru, şi încă cinci cafenele McCafé.

Anul trecut compania a investit 10 milioane de euro în proiectele desfăşurate în România, iar anul acesta preconizează o creştere a sumei destinată investiţiilor.

În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 71 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi.

Pe lângă piaţa din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO