Danya Cebus a preluat de la Tagor al treilea bloc din Adora Forest Timișoara, proiect cu 1.000 de apartamente

După ce a dezvoltat în urma unui parteneriat cu Tagor primele două blocuri din Adora Forest Timișoara, compania de construcții israeliană Danya Cebus a preluat al treilea bloc al proiectului, și va mai dezvolta încă cel puțin 5 blocuri pentru Tagor, brațul imobiliar al fondului britanic Patron Capital.
Răzvan Zamfir - joi, 12 nov. 2020, 19:35
Danya Cebus a preluat de la Tagor al treilea bloc din Adora Forest Timișoara, proiect cu 1.000 de apartamente

”Primele  două blocuri sunt vândute integral, la al treilea, a cărui construcție a început acum două luni și care va include 117 apartamente, am vândut în jur de 20-25 de apartamente. Interes este, dar oamenii sunt mai reținuți din cauza pandemiei”, spune unul dintre oficialii agenției Hitch&Mosher, care se ocupă de vânzarea proiectului.

Danya Cebus a demarat lucrările de construcție pentru faza a treia a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în zona de nord a Timișoarei, care va include, la finalizare, 9 blocuri, însumând peste 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

Citește și: Cel mai mare benzinar independent din România vrea să facă blocuri de 11 etaje în Sectorul 1 din Bucureşti

Cea de-a treia clădire va avea un regim de înălțime P + 11 etaje și va cuprinde 117 apartamente, cu 2 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu. Blocul va beneficia de locuri de parcare supraterane și subterane, loc de joacă, apartamente cu grădină, terase, încălzire în pardoseală. 

Conform spuselor oficialilor proiectului rezidențial timișorean, Danya Cebus s-a angajat să mai dezvolte 5 dintre cele 9 blocuri, dar totul depinde de răspunsul pieței, de cerere, de vânzări.

Tagor, inițiatorul rețelei de proiecte rezidențiale dezvoltate sub brandul Adora, a finalizat până acum Adora Urban Village, a demarat Adora Park din Arad, unde a început în 2014 cu primul bloc de 107 apartamente date în folosință și ocupate aproape integral la momentul începerii construcției pentru următorul bloc.

Citește și: Câte zile trebuie să muncească un român pentru a-şi permite ultimul iPhone, 12 Pro

În faza a doua s-a construit blocul numarul 2 cu 11 etaje si 106 apartamente și spații comerciale la parter, dat în folosință în primăvara anului 2020 și acum se află în faza a treia de construcție – la blocurile 3 și 4, fiecare cu 11 etaje si 116 apartamente. De asemenea, lucrările la parcul proiectului sunt în plină desfășurare urmând ca la începutul anului 2021 să fie dat în folosință.

Tagor mai are în dezvoltare, alături de Adora Forest din Timișoara, și Adora Pipera, unde a finalizat un bloc de 76 de apartamente, iar proiectul va include circa 650 de locuințe.

Danya Cebus Rom a construit centrul comercial AFI Cotroceni din Bucureşti, dar şi mai multe proiecte de birouri, şi-a majorat cifra de afaceri cu 48% în 2019, până la 202 milioane de lei, cu un profit de 23,6 milioane de lei, iar numărul de angajaţi a ajuns la 56.

Compania a mai construit, printre altele, și primele două clădiri de birouri din cadrul proiectului Timpuri Noi Square dezvoltat de Vastint şi clădirile de birouri AFI Park.

Te-ar mai putea interesa și
Bursa de la București a pierdut 4,71 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână
Bursa de la București a pierdut 4,71 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut 4,714 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 2,38%, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a urcat cu 273,13%, în......
Cartierele din București unde au scăzut prețurile la apartamentele cu două camere
Cartierele din București unde au scăzut prețurile la apartamentele cu două camere
În câteva cartiere din București prețul mediu cerut de proprietarii de apartamente cu două camere a scăzut chiar și ...
Olaf Scholz: Germania discută cu aliaţii săi garanţii de securitate pentru Ucraina
Olaf Scholz: Germania discută cu aliaţii săi garanţii de securitate pentru Ucraina
Germania discută garanţii de securitate pentru Ucraina cu aliaţii săi, în pregătirea terenului post-conflict din Ucraina, ...
Sphera Franchise Group, care operează restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell, analizează instalarea de surse pentru producerea de energie din surse regenerabile
Sphera Franchise Group, care operează restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell, analizează instalarea de surse pentru ...
Sphera Franchise Group, care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România, a anunțat ...