1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

Companii

De Paşte, angajaţii îşi aleg cadoul dorit

Eşti în căutarea unor cadouri originale, memorabile, pe care să le oferi cu plăcere angajaţilor de Paşte? Presiunea este mare, deoarece cadoul trebuie să fie şi prietenos cu bugetul companiei, dar şi pe gustul fiecărui salariat în parte.

20 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Anul acesta, Edenred îți propune două soluții avantajoase, la îndemână: Ticket Cadou® și Compliments® Benefit.

Dacă te-ai plictisit să oferi tradiționalul coș de Paște și vrei să-ți surprinzi plăcut colegii, dăruiește-le tichete de cadouri Ticket Cadou® sau carduri de cadouri Compliments Benefit® de la Edenred. Elegante și memorabile, acestea vin la pachet cu libertatea de a alege cadoul dorit din cea mai mare rețea de magazine partenere din România, cu acoperire 100% națională. Salariații își pot alege cadoul preferat, de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport și până la produse alimentare.

În plus, tichetele și cardurile cadou vin cu avantaje fiscale și financiare importante.

 

Compliments® Benefit, inovația Edenred pentru recompensarea angajaților

Compliments® Benefit este cardul preplătit de cadouri emis de Edenred, unic în România. Cardul Compliments® Benefit este dezvoltat sub licența Mastercard® și este dotat cu CIP și tehnologie Contactless.

Acesta simplifică operațiunile logistice, putând fi reîncărcat oricând cu suma de bani stabilită de companie.

Compliments® Benefit are avantajul de a nu impune niciun cost beneficiarilor, precum comisioane de administrare sau alte costuri specifice cardurilor bancare.

Dorești să oferi tichete sau carduri cadou partenerilor de afaceri, pentru protocol?

Tichetele și cardurile cadou pot fi oferite și în beneficiul partenerilor de afaceri, caz în care vor fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol. Colaboratorii tăi îţi vor mulţumi cu siguranţă, pentru că îşi vor putea cumpăra de Paşte exact ce își doresc!

Crezi că e complicat?

E foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi şi comanzi online, iar Edenred îţi livrează tichetele sau cardurile gata pregătite şi sortate pentru fiecare angajat. Le primeşti la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Vrei să te convingi de toate avantajele soluţiilor noastre?

Solicită oferta specială de Paște !

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO