1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Deloitte Consultanţă va realiza evaluarea BVB şi Sibex în vederea fuziunii

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi SIBEX au desemnat Deloitte Consultanţă în calitate de consultant care va realiza evaluarea societăţilor implicate în posibila lor fuziune, se arată într-un comunicat de presă al operatorului pieţei de capital, citat de Agerpres.

19 iul, 2016 | Agerpres

'Deloitte va realiza un raport de evaluare care va prezenta opinia asupra valorii BVB şi SIBEX, împreună cu subsidiarele lor, precum şi rata de schimb a acţiunilor în cazul fuziunii bazate pe valorile societăţilor. Deloitte va folosi metodologiile de evaluare potrivite bunurilor şi intereselor evaluate, luând în considerare mai mulţi factori, precum şi statutul societăţilor de operatori de piaţă', se arată în comunicat.

Ludwik Sobolewski, director general al BVB, a precizat că se încheie o altă etapă din procesul de consolidare a arhitecturii de piaţă.

'Bursa de Valori Bucureşti are misiunea de a aborda şi de a rezolva problemele pieţei de capital din România. Astăzi încheiem o altă etapă din procesul de consolidare a arhitecturii de piaţă şi asteptăm cu nerăbdare următorii paşi ai acestui demers interesant, pe care îl realizăm împreună cu colegii noştri de la Sibex', a spus Sobolewski.

Bursa de Valori Bucureşti administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzacţionare şi furnizează o gamă variată de servicii participanţilor la pieţele financiare.

Sibex - Sibiu Stock Exchange a fost înfiinţată în 1994 având ca obiect iniţial de activitate intermedierea de mărfuri, iar începand cu anul 1997 s-a concentrat pe dezvoltarea şi administrarea pieţelor de instrumente financiare de tipul produselor derivate. În prezent, SIBEX este operator de piaţă şi administrator al unei pieţe de derivate fiind în acelaşi timp administrator al unei pieţe reglementate la vedere şi al unui sistem alternativ de tranzacţionare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO