1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Depozitarul Central va distribui dividende pentru OMV Petrom în perioada 19 iunie 2018 - 22 iunie 2021

Depozitarul Central va distribui, în perioada 19 iunie 2018 - 22 iunie 2021, dividende aferente anului 2017 pentru acţionarii OMV Petrom.

18 iun, 2018 | Agerpres

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,020 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 25 mai 2018. Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 19 iunie 2018.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG S.A. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

De asemenea, Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 19 iunie 2018, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr.1 pentru obligaţiunile emise de Impact Developer & Contractor S.A. (simbol IMP22E). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr.1, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 143,356 euro.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 25 mai 2018. Obligatarii clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO