1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Dimri va demara, în semestrul doi, proiectul rezidențial Dimri Residence Pipera de 942 de apartamente

Israelienii de la Dimri se află în plină construcție a proiectului rezidențial Dimri Residence din Prelungirea Ghencea. Compania a finalizat prima fază, formată din 95 de apartamente, și lucrează la cele 249 de locuințe din faza a doua a proiectului lansat încă înainte de criză, suspendat și reînceput în 2013, când s-au estompat efectele crizei care a dat peste cap economia globală. Compania pregătește un nou proiect de 942 de apartamente în Pipera.

17 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

Dimri Residence va include, la finalizare, 1.004 apartamente în 11 blocuri, în cea de-a treia fază urmând să fie dezvoltate 660 de apartamente, dacă piața va permite. Proiectul este dezvoltat pe un teren de 4,1 hectare, dintre care trei hectare vor fi de spații verzi.

Alături de cele 11 blocuri, Dimri va construi și o sală de sport și un supermarket care vor deservi locatarii cartierului rezidențial, dată fiind legătura încă dificilă dintre Prelungirea Ghencea și București.

Israelienii au, de asemenea, în plan să înceapă în cea de-a doua parte a acestui an construcția unui proiect rezidențial în Pipera, care va include 15 imobile și 942 de apartamente în apropiere de Școala Americană.

Înainte de criză, Dimri a cumpărat cu 35 de milioane de euro mai multe terenuri în Bucureşti şi Ploieşti şi anunţau un total de 5.600 de locuinţe pe piaţa din România: 3.600 în proiectul Dimri Ghencea Allegro cu investiţii de 400 de milioane de euro, 1.100 locuinţe pe un teren din Pipera şi aproximativ 600 la Ploieşti. Redesenarea proiectelor de terenurile respective a redus numărul apartamentelor la 1.004, în cazul Dimri Residence Prelungirea Ghencea și 942 în cazul Dimri Residence Pipera.

Dimri a dezvoltat, până în prezent, 17 proiecte rezidențiale în Israel.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO