1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Directorii de companii vin să ia lecţii de la Philip Kotler, părintele marketingului

Peste jumătate dintre cei înscrişi până în prezent la trainingul susţinut de Philip Kotler, pe 1 iunie, la Ateneul Român, au funcţii de vârf în ierarhia companiilor pe care le reprezintă sau sunt oameni de afaceri, potrivit primului bilanţ al organizatorilor, cu o lună înainte de eveniment.

07 mai, 2012 | ECONOMICA.net

Astfel, 21% dintre cei care s-au înscris la începutul lunii mai la trainingul susţinut de Kotler, sunt CEO, directori generali sau administratori de companii, 22% dintre cei înscrişi sunt directori de vânzări sau de HR, iar 18% dintre participanţi sunt marketing VP şi manageri.
Cifrele preliminare arată că peste jumătate dintre participanţi activează în Farma şi FMCG iar 14% dintre ei vin din domeniul financiar-bancar. 12% dintre participanţi activează în producţie, în timp ce 8.5% dintre ei provin din telecom.

Philip Kotler vine pe 1 Iunie, la Ateneul Român să susţină un training cu acreditare internaţională. Trainingul va cuprinde două sesiuni a câte două ore şi jumătate. La finalul trainingului, fiecare participant va primi un certificat din partea Institutului Kotler Impact, semnat de către Philip Kotler. Certificatul reprezintă o acreditare internațională, recunoscută de către asociaţiile de marketing internaţionale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO