1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Directorul general al ING Pensii, numit preşedinte al APAPR

Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR) l-a numit pe directorul general al ING Pensii, Marius Popescu, în funcţia de preşedinte al organizaţiei, se arată într-un comunicat de presă.

18 iul, 2012 | Agerpres

Popescu o înlocuieşte în funcţie pe Cornelia Coman, care a preluat şefia businessului ING de asigurări şi pensii din Ungaria.

Potrivit APAPR, în cadrul Adunării Generale a asociaţiei alegerile pentru trei mandate în Consiliul Director i-au reconfirmat în posturi pe: Ioan Vreme - director general Generali Pensii, Radu Crăciun - director general adjunct Eureko Pensii, şi Claudia Ionescu - directorul diviziei titluri la BRD-GSG, care l-a înlocuit pe Crinu Andănuţ, director general Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Mandatele celor cinci membri ai Consiliului Director al APAPR au, în prezent, o durată de doi ani, următoarele alegeri fiind programate în luna iunie 2014.

Pe de altă parte, APAPR l-a recrutat pe Cătălin Ciocan pentru funcţia de secretar executiv al asociaţiei.

APAPR, asociaţia profesională a operatorilor economici din domeniul pensiilor private din România, cuprinde 11 administratori şi cinci bănci depozitare ale fondurilor de pensii.

Membrii asociaţiei administrează aproape şase milioane de conturi individuale pentru participanţii la fondurile de pensii, activele gestionate depăşind ca valoare 1,9 miliarde euro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO