Discovery Travel & Living, înlocuit de TLC pe RCS&RDS, din 10 mai

TLC, canalul internaţional de divertisment şi lifestyle pentru femei din portofoliul Discovery Networks, va fi disponibil, din 10 mai, în oferta de televiziune a RCS&RDS, în pachetul de bază, atât pe cablu digital, cât şi pe satelit, şi va înlocui Discovery Travel & Living, potrivit unui comunicat.
Economica.net - mie, 09 mai 2012, 10:14
Discovery Travel & Living, înlocuit de TLC pe RCS&RDS, din 10 mai

TLC păstrează cele mai bune programe de pe Travel & Living, oferind, de asemenea, o multitudine de seriale noi.

Lansarea TLC în afara SUA a început în anul 2010, televiziunea fiind în prezent disponibilă în peste 100 de milioane de gospodării, din aproape 170 de pieţe. Având în vedere succesul canalului la nivel global, Discovery lucrează cu partenerii săi de distribuţie pentru a înlocui Discovery Travel & Living, acolo unde mai este prezent, cu TLC.

Disponibil în România din ianuarie 2011, TLC oferă telespectatorilor programe de divertisment, de ficţiune sau de tip reality, despre subiecte cât se poate de variate, de la arta culinară, familie şi modă până la călătorii, sănătate şi întâmplări importante de viaţă. Printre programele sale se numără cele mai bune titluri din oferta Travel & Living, cum ar fi „Regele cofetarilor”, „Poliţia vestimentară”, „Rochia perfectă”, cărora li se alătură serii noi, cum ar fi „Private Practice”, „Lecţii pentru părinţi” şi „Masterchef US”.

„Începând cu 10 mai, putem oferi abonaţilor RCS&RDS canalul TLC, care se bucură de un succes uriaş la nivel global, ocupând locul 1 în categoria lifestyle în ţările învecinate, precum Polonia. Alături de televiziuni ca Investigation Discovery sau Discovery Channel, TLC completează oferta noastră şi sunt sigură că va câştiga noi fani din rândul abonaţilor RCS&RDS”, a declarat Ada Roseti, director de programe pentru Europa de sud-est la Discovery Networks.

În luna mai, TLC va difuza noi episoade din cele mai îndrăgite seriale cum ar fi „Regele cofetarilor”, „Poliţia vestimentară” şi „Private Practice”, dar şi premiere pe diverse teme, de la provocări profesionale până la schimbări de imagine, de la viaţa de familie până la subiecte din viaţa de zi cu zi. Printre premierele TLC din luna mai se numără „Regina dulciurilor – Povestea lui Jackie Sorkin”, cofetarul preferat al vedetelor de la Hollywood, care transformă dorinţele clienţilor săi în experienţe nemaipomenite, prin creaţii savuroase, „Lecţii pentru părinţi – Lenore Skenazy”, mamă cu exprienţă, dă sfaturi părinţilor excesiv de protectivi, încurajându-i să le ofere libertate copiilor, „Poliţistele din Maricopa County”, povestea a patru poliţiste care se luptă cu fenomenul criminalităţii, într-unul dintre cele mai mari ţinuturi din SUA.

În prezent, TLC este disponibil în aproape 170 de pieţe şi în peste 100 de milioane de locuinţe în afara Statelor Unite. TLC, televiziunea globală de divertisment pentru femei cu cea mai largă distribuţie pe piaţa de cablu şi satelit, prezintă poveşti din viaţa reală despre subiecte diverse care rezonează cu publicul din întreaga lume. Programele TLC prind viaţă prin intermediul unor personaje impresionante şi formate adaptabile, sărbătorind toate aspectele vieţii – de la relaţii şi probleme din viaţa de zi cu zi până la schimbări de imagine şi renovări sau mâncăruri şi călătorii.
TLC face parte din portofoliul Discovery Communications, care cuprinde şi Discovery Channel, disponibil în peste 180 de pieţe, şi Animal Planet, disponibil în peste 170 de pieţe.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...