Dogecoin plănuiește să ajungă pe lună, dar Meme Kombat o va lua înainte (P)

Ion Dobreanu - mar, 28 nov. 2023, 11:08
Dogecoin plănuiește să ajungă pe lună, dar Meme Kombat o va lua înainte (P)

Pe 17 noiembrie, prețul Dogecoin a crescut până la 0,089 dolari, o creștere provocată de comunitate. În același timp, noua monedă GROK a ajuns la o evaluare de 200 milioane de dolari înainte de a scade semnificativ după acuzațiile de înșelătorie. Meme Kombat, o monedă meme recent lansată a reușit să adune 1,8 milioane în pre-vânzare pe fondul apariției altor proiecte în spațiul crypto.

Comunitatea Dogecoin are în plan de a trimite o monedă fizică Dogecoin pe lună. O postare pe platforma X a anunțat data lansării rachetei care va fi pe 23 decembrie. Compania spațială Astrobotic va efectua lansarea într-un truc de marketing ingenios.

Comunitatea a rezervat o capsulă în serviciul DHL MoonBox al Astrobotic, iar o rachetă Vulcan Centaur, construită de United Launch Alliance, va transporta moneda pe lună. Potrivit postării, comunitatea Dogecoin a finanțat lansarea fizică a monedei pe lună încă din 2015.

Cu toate acestea, există modalități mai sigure pentru a atrage atenția, cum ar fi oferirea unei utilități reale investitorilor. Exact asta face Meme Kombat cu platforma sa inovatoare, unde personajele meme participă la lupte, iar utilizatorii pot paria și câștiga recompense.

Cumpără Meme Kombat

Meme Kombat poate ajunge înaintea lui Dogecoin pe lună

Prețul actual al token-ului $MK este de 0,205 dolari, urmând să crească la 0,214 dolari în etapa a 4-a a pre-vânzării, care va începe pe 23 noiembrie. Se anticipează că etapa actuală ar putea să se termine înainte de această dată, de aceea, investitorii interesați ar trebui să se grăbească dacă își doresc să se alăture proiectului cu un preț redus și accesibil.

Succesul la care a ajuns Dogecoin, inclusiv Shiba Inu, dar și faptul că acestea reușesc până acum să se mențină pe pozițiile de vârf demonstrează rezistența puternică a acestor monede. Însă, Meme Kombat pare să fi descoperit o cale mai sigură și mai eficientă de a viraliza monedele meme.

Primul sezon al Meme Kombat va fi disponibil după epuizarea pre-vânzării și lansarea oficială a proiectului. Sezonul cuprinde 11 personaje meme, printre care Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge și Wojak. Participanții pariază pe aceste personaje meme și primesc recompense $MK în funcție de rezultatele mizelor.

Analiștii din sfera crypto de pe YouTube sunt impresionați de performanța remarcabilă a proiectului Meme Kombat. Un expert în pre-vânzarea crypto a raportat randamente de 10 ori mai mari pentru investitorii timpurii în acest proiect.

Anterior, s-a subliniat faptul că Meme Kombat nu este doar o monedă meme, ci una cu o utilitate reală. Proiectul și-a concentrat atenția pe jocuri și pariuri – două domenii cu potențial semnificativ de creștere în lumea crypto.

Un alt motiv pentru care reprezintă o opțiune atractivă de investiție este transparența de care dă dovadă. În comparație cu alte proiecte meme, cum este GROK, identitatea echipei din spatele monedei este cunoscută, ceea ce inspiră mai multă încredere.

Liderul proiectului, Matt Whiteman, nu este doar un nume, ci directorul de operațiuni al start-up-ului de analiză NFT North Technologies B.V, cu sediul în Olanda. De asemenea, contractul inteligent al Meme Kombat a fost supus unui audit de securitate. În urma auditului, nu au fost identificate probleme majore de securitate.

Moneda meme integrează distracția jocurilor cu un mecanism dinamic de miză

Mecanismul de miză realizează o combinație perfectă între tranzacțiile on-chain și off-chain pe platforma sa unică. Utilizatorii plătesc doar comisioane de rețea în momentul mizei și a retragerii token-urilor, în timp ce pentru revendicarea recompenselor nu se aplică nicio taxă.

Utilizatorii care mizează pot monitoriza în timp real toate interacțiunile lor cu platforma, inclusiv depozitele și revendicările. Sistemul de miză va fi integrat cu contractele de joc pe lanț, permițând utilizatorilor să joace folosind token-urile mizate.

Până în prezent, 6,51 milioane de token-uri $MK au fost mizate, obținând un APY de 605%. 1876 de utilizatori au câștigat un total de 557.380 token-uri $MK în recompense. Cu o popularitate impresionantă, 59% din toate token-urile vândute au fost mizate.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Vânzările de mașini full electrice cresc în Europa, dar prețurile rămân ridicate
Vânzările de mașini full electrice cresc în Europa, dar prețurile rămân ridicate
Vânzările de maşini electrice (BEV) au crescut, anul trecut, la nivel european, cu 28%, şi cu peste o treime numai în Uniunea Europeană (UE), comparativ cu datele din 2022, însă constructorii......
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Elveţienii sunt chemaţi duminică la vot pentru a se pronunţa asupra a două propuneri cruciale pentru pensionari: plata ...
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
Traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat ...
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 128,73 miliarde lei, la finalul lunii ianuarie 2024, ...