1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Domo are un nou CEO. Este din Coreea de Sud

Consiliul de Administraţie al Domo Retail a numit un nou CEO. Este vorba despre Kim Koellner, un sud-coreean cu experienţă de 10 ani pe o astfel de piaţă. El îl va înlocui pe românul Dragoş Dinu.

13 noi, 2013 | ECONOMICA.net
Domo Retail, numărul trei pe piaţa de electroIT din România, va avea începând cu 15 noiembrie un nou CEO, în persoana sud-coreanului Kim Koellner. Acesta îl va înlocui pe Dragoş Dinu, fostul manager al A&D Pharma, care a venit la conducerea Domo în luna febriarie a acestui an. " Kim Koellner va asigura trecerea Domo Retail către o nouă etapă şi va implementa noi standarde de calitate", informează un comunicat al companiei. "Mi-am îndeplinit obiectivele mai rapid şi am ales să mă concentrez pe câteva proiecte personale. Noua echipă de la Domo este bine pregătită pentru competiţia intensă din domeniu şi mizează pe inovaţie şi serviciu orientat către client”, a spus Dragoş Dinu, fostul Director General, care asigură tranziţia către Koellner.
 
Cine este noul CEO
 
Koellner are peste 10 ani de experienţă în domeniul retail pe pieţele din Franţa, Germania şi România. Este de origine sud-coreană şi a urmat studiile în Germania şi Statele Unite. "Noua etapă din dezvoltarea Domo marchează trecerea de la o companie de familie la una de anvergură internaţională. O astfel de structură permite convertirea conexiunilor internaţionale în beneficiul clienţilor, aducând preţuri mai bune şi calitate superioară a serviciilor”, spune Koellner. Acesta îşi propune dezvoltarea modelelor de retail, deoarece consumatorul are din ce în ce mai multă nevoie de un sprijin eficient, limpede şi captivant. Internetul şi comerţul digital vor constitui platforma pe care se va multiplica potenţialul comerţului clasic, al celui online şi al celui sprijinit de sistemul GSM, mai informează compania „Consumatorul final din România trebuie să beneficieze de servicii, competenţă şi sprijin în alegerea sa, în aşa fel încât să se bucure de cel mai bun preţ pentru cea mai bună calitate. Un antreprenoriat de succes trebuie să plece de la valorile dezvoltării sustenabile a societăţii – este convingerea noastră fermă”,  afirmă Koellner.
 
Alături de echipa managerială Domo vor fi permanent prezenţi doi reprezentanţi ai acţionarilor: Mag. Eugen Petrov - Preşedintele Consiliului de Administratie – şi Sigmund Klein – consultant în cadrul Consiliului de Administraţie.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO