Domo nu va livra tabletele Samsung la preţul de 319 lei. Clienţii au rămas momentan şi cu banii blocaţi

Domo.ro, divizia de online a unui dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice şi IT&C din România, a avut ieri pe site tableta Samsung Galaxy Tab 3 la preţul de 319 lei.
Economica.net - joi, 30 ian. 2014, 12:22
Domo nu va livra tabletele Samsung la preţul de 319 lei. Clienţii au rămas momentan şi cu banii blocaţi

Produsul a rămas ore bune pe site la acest preţ, iar numărul comenzilor a curs, mai ales că preţul la care poate fi achiziţionat produsul de pe alte site-uri variază între 1.500 şi 2.000 de lei.

În loc să îşi asume eroarea, mai ales că banii clienţilor care au achitat online au fost blocaţi de către bancă, Domo a ales calea cea mai uşoară.

“Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tabletă Samsung T311 a fost afişat eronat, motiv pentru care suntem nevoiţi să anulăm toate comezile. Contravaloarea achitată va fi deblocată în cel mai scurt timp. Mulţumim pentru înţelegere, Echipa Domo”, se arată într-un mesaj trimis de către retailer clienţilor.

În 2010 o eroare asemănătoare a avut şi eMAG, când au fost plasate 248 de comenzi pentru laptop-uri ale căror preţuri erau de 130 de lei şi televizoare ale căror preţuri erau de 180 de lei, dar din respect pentru clienţi, retailerul a ales să onoreze comenzile pentru că utilizatorii nu aveau de unde să aibă la cunoştinţă eroarea apărut, iar vina aparţinea exclusiv magazinului.

Domo nu a ales nici măcar să ofere un discount pentru prejudiciul adus celor cu banii blocaţi de către bancă, strict din vina magazinului.

POZIŢIA OFICIALĂ A DOMO ÎN LEGĂTURĂ CU INCIDENTUL

“Într-adevăr în seara zilei de 29 ianuarie s-a produs o eroare în sistem care a dus la afişarea de informaţii eronate în pagina produsului Samsung Galaxy 3 Tab.

Domo nu încurajează practicile comerciale incorecte şi în cazul de faţă este vorba de o eroare regretabilă şi nu de o intentie de a influenta comportamentul consumatorului.

Produsul respectiv nu a beneficiat în niciun moment de reclamă sau promovare şi informaţia nu a fost afişata sub forma de oferta specială.

De aceea ne-am asigurat că pentru toate comenzile plasate au fost trimise răspunsuri intr-un timp foarte scurt, iar pentru comenzile unde s-a utilizat ca mijloc de plata cardul s-au făcut toate demersurile către băncile emitente pentru deblocarea sumelor.

Comunicarea ulterioara cu clientii se face la nivel individual astfel încât sa putem oferi răspunsuri cât mai relevante solicitarilor acestora.

Si pe această cale dorim să ne cerem scuze clienţilor pentru neplăcerile provocate şi să le mulţumim pentru întelegerea acestei situaţi”, ai declarant pentru ECONOMICA.NET, reprezentanţii Domo. 

Te-ar mai putea interesa și
Creşte nemulţumirea faţă de supraturism în Spania
Creşte nemulţumirea faţă de supraturism în Spania
Din insulele Baleare şi până în Canare, din Barcelona până la Malaga, manifestaţiile ostile supraturismului se înmulţesc în Spania, a doua mare destinaţie turistică mondială, obligând......
Stellantis, nevoit să schimbe numele modelului Alfa Romeo Milano la doar câteva zile după lansare
Stellantis, nevoit să schimbe numele modelului Alfa Romeo Milano la doar câteva zile după lansare
Contrele dintre șefii grupului Stellantis și autoritățile din Italia au dus la o situație în premieră pe piața auto ...
UNSAR: 7 din 10 români, conştienţi că numărul accidentelor şi despăgubirile plătite în baza RCA influenţează costul poliţelor – studiu
UNSAR: 7 din 10 români, conştienţi că numărul accidentelor şi despăgubirile plătite în baza RCA influenţează costul ...
Aproape 7 din 10 români sunt conştienţi că numărul accidentelor rutiere şi valoarea despăgubirilor plătite în baza ...
MApN: Trei aeronave F-16 ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze vor fi aduse la baza de la Borcea
MApN: Trei aeronave F-16 ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze vor fi aduse la baza de la Borcea
Încă trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze vor fi puse la dispoziţia Centrului european ...