1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

IT&C

Dorin Pena, CEO Cisco România: Împreună cu partenerul nostru Nova Tech Integrated Solutions oferim soluţii complete de securizare a informaţiilor

Joi, 8 iunie 2017, Nova Tech Integrated Solutions a participat în calitate de partener Platinum al IDC la "IDC Security Roadshow 2017", un eveniment mult-aşteptat de comunitatea de profesionişti din industria IT din România.

09 iun, 2017 | ECONOMICA.net

IDC este unul dintre furnizorii globali de informaţii de piaţă, servicii de consultanţă şi evenimente specifice industriei de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, precum şi a produselor tehnologice de larg consum.

La eveniment au participat peste 100 de specialişti din IT&C, cu funcţii de top şi middle management în companii de stat şi private.

Au fost analizate concepte şi tendinţe legate de securitatea informaţiei (Cybersecurity), la nivel de organizaţie şi de utilizator final, pe baza unor studii de caz.

"Este vital să avem un plan complet şi coerent de tratare proactivă şi nu doar în situaţii de urgenţă a întregului spectru de ameninţări informatice. Împreună cu partenerul nostru, Nova Tech Integrated Solutions, promovăm soluţii complete de securizare a informaţiilor, indiferent de tipologia clienţilor şi de complexitatea infrastructurilor IT. Recentele atacuri ne demonstrează că progresul tehnologic are două laturi, una pozitivă şi una negativă, şi trebuie să fim pregătiţi pentru a răspunde oricărui tip de ameninţare informatică. Ne dorim să prevenim scurgerilor de informaţii, dar şi să limităm pierderile prin izolarea eventualelor zone compromise, pentru întregul nostru ecosistem de parteneri şi clienţi", a declarat Dorin Pena, CEO Cisco România.

Nova Tech Integrated Solutions, Premium Partner Cisco, s-a alăturat luptei împotriva atacurilor cibernetice care cauzează pierderi majore companiilor şi instituţiilor de stat.

Astfel, Nova Tech promovează soluţii complexe de securitate cu largă adresabilitate în domenii precum protejarea identităţii şi a accesului la resurse, protejarea documentelor, înregistrărilor şi tranzacţiilor, integritatea, disponibilitatea şi administrarea ciclului de viaţă al informaţiilor, optimizarea, securizarea şi controlul aplicaţiilor web şi mobile, infrastructuri de tip enterprise şi convergente, infrastructuri de acces pentru dispozitive mobile şi sisteme virtualizare, managementul riscului şi al conformităţii, arată un comunicat al companiei.

Nova Tech Integrated Solutions analizează împreună cu Cisco, F5 Networks, Palo Alto Networks, Gemalto şi RSA Security posibilitatea generării de noi proiecte în vederea creşterii protecţiei datelor clienţilor şi partenerilor, şi a conştientizării importanţei şi impactului securităţii în viaţa tuturor de zi cu zi.

"Există de ceva vreme necesitatea formării de tineri specialişti în zona Securităţii Informaţiei, iar această necesitate nu va face decât să crească exponenţial, în raport direct proporţional cu tendinţele ameninţărilor informatice. Securitatea sistemelor informatice trebuie tratată ca fundaţia oricărui sistem IT modern, şi nu ca o componentă ce se adaugă doar în caz de necesitate sau ca răspuns la un atac cibernetic", a declarat Marius Marinescu, CTO al Nova Tech Integrated Solutions.

Compania Nova Tech Integrated Solutions a fost înfiinţată în 2015, propunându-şi să promoveze prin consultanţii şi inginerii săi de sistem atât tehnologia, cât şi expertiza necesară pentru proiectarea şi implementarea de soluţii avansate de management al resurselor şi de asigurare a securităţii mediului operaţional, prin parteneriate cu unele dintre cele mai renumite companii de profil, la nivel global.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO