Dr.Max deschide magazin online

Lanţul de farmacii cu preţuri mici Dr.Max, unul dintre cei mai mari jucători din retailul farmaceutic din ţara noastră, anunţă deschiderea magazinului online unde vinde medicamente fără reţetă, dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse marcă proprie. Vă amintim că începând cu 10 februarie toate farmaciile Arta şi Punkt au devenit Dr.Max, potrivit informaţiilor comunicate pentru Economica.net de oficialii companiei. 
Cristina Şomănescu - mar, 28 iul. 2020, 07:46
Dr.Max deschide magazin online

Grupul A&D Pharma anunţă deschiderea magazinului online Dr.Max. Printre produsele disponibile în magazinul online se numără medicamente fără reţetă, dispozitive medicale, produsele marcă proprie, suplimente şi produse naturiste.

10 februarie: brandul Punkt dispare, în locul său a apărut Dr.Max care se poziţionează ca lanţ de farmacii cu preţuri accesibile.

Toate farmaciile Arta şi Punkt au devenit de astăzi, 10 februarie, Dr.Max, și doar o parte dintre farmaciile Sensiblu sunt redenumite Dr.Max. Brandul Sensiblu va continua sa existe pe piață. Peste 200 dintre farmaciile din rețeaua Sensiblu vor continua să opereze sub acest brand, în întreaga țară, au spus pentru Economica.net reprezentanții lanțului de farmacii Dr.Max.

  • Lanțul de farmacii Punkt a apărut pe piața românească la finalul anului 2014 și a fost brandul cu preţuri mici al grupului A&D Pharma.

Economica.net vă amintește că lanţul internaţional de farmacii Dr.Max a primit, în aprilie 2018, aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia A&D Pharma Group, prin intermediul Glebi Holdings PLC. În urma deciziei Consiliului Concurenţei, Dr.Max a devenit acţionar majoritar al A&D Pharma Group.

  • A&D Pharma Group deţine lanţurile de farmacii Sensiblu şi Punkt, distribuitorul de medicamente Mediplus şi divizia A&D Pharma Marketing & Sales.

Lanțul de farmacii Dr.Max este deținut de Penta Investments, un grup de investiții din Europa Centrală, fondat în 1994. Pe lângă sectorul de sănătate, grupul Penta Investments desfășoară și activități de servicii financiare, producție, retail, dezvoltare imobiliară și mass-media. Activele grupului se ridicau la 8,5 miliarde euro în 2016.

Cum ne-ar putea afecta vânzarea celui mai mare grup farmaceutic din România

Dr.Max a intrat pe piaţa românească în iunie 2017, prin achiziţia lanţului de farmacii Arta, cu 31 de unităţi. După preluarea farmaciilor Sensiblu şi Punkt, deţinute de A&D Pharma, Dr.Max are, în total, peste 600 farmacii în România.
De asemenea, după preluarea A&D Pharma, Dr.Max devine un distribuitor integrat de produse farmaceutice şi furnizor de servicii de marketing şi vânzări, cu peste 5.000 de angajaţi.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Citește și: 

E oficial: Dr.Max va avea 613 farmacii în România, după finalizarea tranzacţiei prin care a preluat Sensiblu şi Punkt

Te-ar mai putea interesa și
Imigranţii calificaţi ajută economia spaniolă să devanseze alte economii europene
Imigranţii calificaţi ajută economia spaniolă să devanseze alte economii europene
Spania este ţara cu cea mai mare rată a şomajului din Europa, însă, pentru Sara Hernandez, un arhitect de sisteme informatice din Venezuela, a fost locul în care şi-a găsit extrem de rapid un......
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut în primele ...
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în ...
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...