eMAG va deţine 54% din acţiunile aplicaţiei de food delivery EuCeMananc

Platforma online de food delivery EuCeMananc anunţă cooptarea eMAG în acţionariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului.
Economica.net - lun, 09 sept. 2019, 15:19
eMAG va deţine 54% din acţiunile aplicaţiei de food delivery EuCeMananc

Conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES, în urma tranzacţiei prin care eMAG va deţine 54% din acţiuni, EuCeMananc „va deveni o oportunitate de dezvoltare atât pentru restaurantele mari, cât şi pentru cele mici”. De asemenea, clienţii platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă, bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG şi de o experienţă îmbunătăţită de navigare şi cumpărare.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timişoara, iar acum este prezentă în 18 oraşe din ţară, având în plan dezvoltarea la nivel naţional şi, ulterior, pe alte pieţe. Antreprenorii care au fondat compania şi care vor conduce dezvoltarea sunt Alin Şerban, chief executive officer, Mihai Brenda, chief operating officer, şi Laurenţiu Duţă, chief technology officer, creatorul platformei.

„Ne bucură acest parteneriat strategic care ne va ajuta să creştem business-ul într-un ritm mai accelerat şi să ne urmăm planurile începute în urmă cu mulţi ani. Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din România. Prin investiţia eMAG obţinem şi o recunoaştere a muncii echipei şi partenerilor EuCeMananc de până acum”, a spus Alin Şerban.

Iulian Stanciu, CEO eMAG, a precizat, la rândul său, că prin acest parteneriat, compania de ecommerce vrea să ajute EuCeMananc să devină lider calitativ pe segmentul său de piaţă.

„Combinând entuziasmul şi experienţa antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienţi: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

Companie românească fondată în 2014 în Timişoara, EuCeMananc este fondată de un grup de antreprenori în urmă cu cinci ani şi este, în prezent, lider pe piaţa de food ordering din vestul ţării.

eMAG este lider regional în industria ecommerce cu operaţiuni în România, Ungaria, Bulgaria şi Polonia. În ultimii 18 ani, compania a investit în servicii bazate pe tehnologie dezvoltată în România, cu scopul de a-şi ajuta clienţii să economisească timp şi bani, prin servicii precum easybox, Priority Pay, cardul co-branded.

Te-ar mai putea interesa și
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ 65,6 milioane de euro, a fost realizat în 16 luni, din care patru......
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări ...