1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Imobiliare

Endava a închiriat 12.500 mp în proiectul de birouri U-Center, dezvoltat de Forte Partners pe Calea Şerban Vodă

Compania britanică de software Endava a închiriat 12.500 mp în proiectul de birouri U-Center, de 63.000 mo, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului.

16 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Centrul din București a crescut foarte repede în ultimii ani, ajungând să fie unul dintre cele mai mari centre de livrare Endava la nivel global”, declară Roxana Cîrcu, Delivery Unit Manager Endava București. „Cu peste 800 de angajați în zona de arhitectură software, programatori, testeri, specialiști în zona de date, analiști de business, manageri de proiect și consultanți CRM, echipa de aici avea nevoie de un spațiu comun în care să își desfășoare activitatea. Consolidarea operațiunilor într-o singură clădire aflată într-o zonă ușor accesibilă, cu spații verzi, zone de relaxare și alte facilități în apropiereface parte din direcția noastră strategică de a îmbunătăți mediul de lucru pentru angajații Endava.”

Proiectul office U-Center, cu o valoare de piață de 200 de milioane de euro, dezvoltat pe Calea Șerban Vodă, va avea un regim de înălțime 2S+P+8 etaje pentru faza I a proiectului, o suprafață totală închiriabilă de 63.000 de metri pătrați și va fi dezvoltat în două faze. Prima dintre ele va fi finalizată în 2021, iar cea de-a doua –  în 2022.

Pentru Forte Partners, contractul semnat cu Endava reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a crea, în zona Tineretului,  un nou hub office reprezentativ pentru București”, declară Geo Mărgescu, cofondator și CEO al Forte Partners. „Am desemnat Bog`Art, o companie cu experiență semnificativă în construcția de proiecte de birouri, ca antreprenor general pentru U-Center.  

Proiectul office U-Center va avea și o componentă de retail la parter și este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a construi proiecte office acolo unde există deja rezidențial și de a dezvolta proiecte rezidențiale acolo unde sunt deja hub-uri office consacrate. Această strategie este bazată pe ideea de a avea la un loc toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun,  magazine și alte facilități sociale.

Fondat în 2014, Forte Partners, fondat în 2014, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectul rezidențial Aviației Park, clădirea The Bridge 3, inițiativa Sector 0 – proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U-Center. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO