1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Englezii de la Parker iau în calcul deschiderea unei fabrici de cilindri hidraulici în România

Compania britanică Parker Hannifin Manufacturing consideră România, alături de alte state europene, o posibilă destinaţie pentru o investiţie într-o linie de producţie a cilindrilor hidraulici şi ia în calcul, de asemenea, mutarea sediului în Cluj-Napoca.

31 ian, 2014 | Mediafax

"Board-ul companiei intenţionează, în cadrul proceselor de restructurare şi dezvoltare ale firmei britanice, construirea unei noi linii de producere a cilindrilor hidraulici după o tehnologie nouă într-o ţară membră a Uniunii Europene şi eventuala mutare a sediului central al diviziei europene în noua locaţie. România este o posibilă destinaţie. Analiza preliminară efectuată de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unităţi în România vizează zona municipiului Cluj-Napoca şi împrejurimile acestuia", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Compania Parker Hannifin Manufacturing produce, printre altele, filtre, cilindri, valve, pompe şi motoare şi este divizia europeană a companiei americane Parker Hannifin Corporation.

În comunicat se mai spune că Ministerul Economiei şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini firma britanică în obţinerea datelor necesare pentru luarea deciziei de a investi în România.

Parker Hannifin Corporation a fost infiinţată în anul 1918 şi are anual o cifră de afaceri care depaşeşte 13 miliarde de dolari.

Compania are peste 58.000 de angajaţi în 49 de ţări, fiind specializată în producerea diverselor sisteme şi tehnologii de control şi precizie utilizate în industria auto, aerospaţială şi construcţii, iar divizia europeană în producţia şi distribuţia de cilindrii hidraulici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO