Platforma de semnale cripto yPredict dedică 3,6 milioane USD pentru sistemul său dedicat utilizatorilor noi. Cum funcționează? (P)

În trecut, aventurierii și oportuniștii alergau spre teritorii neexplorate cu speranța de a găsi aur. Căutările lor, conduse de potențialul îmbogățirii, au modelat cursul istoriei. Astăzi, deși s-ar putea să nu fie atât de multe mine de aur de descoperit, există o creștere incontestabilă în căutarea aurului tehnologic. Goana aurului din zilele noastre este centrată pe dezvoltarea unor instrumente avansate de predicție financiară, alimentate de inteligența artificială.
Ion Dobreanu - mie, 06 sept. 2023, 11:23
Platforma de semnale cripto yPredict dedică 3,6 milioane USD pentru sistemul său dedicat utilizatorilor noi. Cum funcționează? (P)

Deși nu este singurul jucător în această goană contemporană pentru bogății, yPredict își pune amprenta. Platforma, dezvoltată de o echipă formată din experți AI/ML, comercianți și analiști cantitativi, lucrează la remodelarea previziunilor financiare prin furnizarea de instrumente de tranzacționare care oferă precizie.

În esență, yPredict.ai este o platformă inovatoare bazată pe inteligență artificială, care oferă analize predictive precise pentru companii de toate dimensiunile. Piețele financiare, inclusiv cripto, tind să-și piardă predictibilitatea din cauza unui volum semnificativ de tranzacții care sunt executate prin intermediul algorilor sofisticați care tind să evolueze și să se îmbunătățească singuri.

Acest lucru schimbă dinamica formațiunilor structurii prețurilor în mod constant și, astfel, face piețele financiare incredibil de dificil de prezis pentru oameni, inclusiv când vine vorba comercianții care sunt deja specializați în înțelegerea și predicția mișcărilor pieței prin analiza structurii prețurilor.

                                                                                                                                                       Cumpără yPredict

 

yPredict: Exploatarea aurului digital cu AI

Securizarea recentă a 3,6 milioane USD pentru tokenul nativ al platformei lor, $YPRED, este o dovadă a dezvoltării yPredict. Jetonul, care funcționează pe lanțul Polygon, nu numai că oferă utilitate, dar introduce și oportunități de miză.

Așa cum am menționat anterior, yPredict oferă instrumente analitice avansate care procesează date alternative pentru a oferi informații, ajutând utilizatorii să facă alegeri de tranzacționare informate.

O caracteristică remarcabilă este piața de predicții. Aceasta va permite oamenilor de știință în domeniul datelor financiare să împărtășească rezultatele modelelor lor predictive printr-un serviciu de abonament lunar, democratizând accesul la informații bazate pe date.

Modelele din trecut întâlnesc previziunile

Interesant este că yPredict nu se bazează exclusiv pe modele AI de ultimă oră. Încorporează modelul ARIMA, un instrument statistic din anii 1970, pentru a prezice prețurile Ethereum. Acest model, cu cele trei componente ale sale – autoregresiv, medie mobilă și integrare – a fost eficient din punct de vedere istoric în diferite sectoare, inclusiv în finanțe și meteorologie.

Completând modelul ARIMA, yPredict integrează și capabilitățile modelului Long Short-Term Memory (LSTM) în instrumentele sale de predicție a prețurilor. Modelul centrat pe inteligența artificială este abil în a prezice modele, în special în tranzacționare. Analizând prețurile istorice, yPredict oferă perspective asupra posibilelor traiectorii viitoare ale prețurilor.

Lunile următoare se preconizează a fi foarte pline pentru yPredict. În al treilea trimestru, platforma își va face apariția pe bursele de schimb și va lansa versiunea beta a depozitului yPredict, împreună cu un impuls de marketing global. Până la sfârșitul anului, utilizatorii pot anticipa lansarea beta a yPredict Marketplace și lansarea completă a yPredict Analytics, Repository și Marketplace.

Produse diverse pentru ecosistemul financiar

yPredict își lărgește orizonturile cu o suită de produse adaptate pentru diverși actori financiari:

Predicții de piață: O platformă deschisă pentru a examina previziunile prețurilor activelor folosind modele predictive de ultimă generație.
yPredict Analytics: O platformă centrată pe date care va dezvălui modele în comportamentul pieței, echipată cu funcții precum recunoașterea modelelor și analiza sentimentului.
yPredict Marketplace: Un hub care conectează dezvoltatorii AI/ML cu comercianții, permițând un model unic de abonament.
yPredict Terminal: O platformă de tranzacționare viitoare, care pune accent pe execuția rapidă a tranzacțiilor, diverse tipuri de ordine și expirarea comenzilor. Integrarea cu modulele yPredict Analytics și Marketplace este, de asemenea, în dezvoltare.

În timp ce impactul deplin al inteligenței artificiale asupra finanțelor moderne este încă în desfășurare, platforme precum yPredict se pregătesc să conducă sarcina în oferirea utilizatorilor instrumente sofisticate de predicție financiară. Îmbinând modele vechi cu strategiile contemporane bazate pe inteligență artificială, acestea oferă o lentilă actualizată prin care să vizualizați previziunile financiare. Numai timpul va spune cât de adânc se va întinde acest filon de aur digital.

                                                                                                                                                               Cumpără yPredict

Te-ar mai putea interesa și
Nissan, potențială investiție de 400 mil. USD în Fisker
Nissan, potențială investiție de 400 mil. USD în Fisker
Nissan ar putea salva micul producător de vehicule electrice Fisker printr-o investiție de 400 de milioane de dolari....
Al doilea an pe minus pentru comerțul online din România. Trendul descrescător este însă mai puțin abrupt
Al doilea an pe minus pentru comerțul online din România. Trendul descrescător este însă mai puțin abrupt
Rulajele generate de vânzarea online, cu amănuntul, a mărfurilor alimentare și nealimentare au continuat să scadă în ...
Fermierii francezi se pregătesc de noi proteste
Fermierii francezi se pregătesc de noi proteste
Fermierii francezi intenţionează să îşi continue acţiunile de protest în săptămânile următoare, pentru a presa ...
Abatorul Periș își pune un sistem fotovoltaic de 0,9 MW, cu bani din PNRR
Abatorul Periș își pune un sistem fotovoltaic de 0,9 MW, cu bani din PNRR
Abatorul Periș, una dintre cele mai mari unități de procesare a cărnii de porc din România, a lansat licitația pentru ...