1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Finanţe şi bănci

evoMAG lansează creditul online pentru companiile care au nevoie de finanţare pentru a cumpăra produse din magazin

Retailerul evoMAG lansează o soluţie de finanţare online pentru companiile care au nevoie de bani pentru a cumpăra produse din magazin. Creditul online este oferit în parteneriat cu TBI Bank.

27 mar, 2018 | ECONOMICA.net

"Măsura se înscrie în strategia evoMAG de a investi în dezvoltarea de soluții noi pentru clienții business, facilitându-le companiilor accesul la multiple servicii de finanţare", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de retailul online.

Companiile pot primi astfel oferte dedicate, servicii de consultanţă, prioritate în soluţionarea situaţiilor de service, livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, garanţie extinsă şi înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei.

Un sfert din vânzările evoMAG sunt generate de clienţii business.

"Avem o cerere tot mai mare din partea IMM-urilor pentru soluţii de finanţare diferite şi adaptate nevoilor lor de flexibilitate, pe care antreprenorii să le poată accesa rapid și, mai ales, de la birou. Creditul exclusiv online, oferit clienților evoMAG prin parteneriatul cu TBI Bank, este destinat companiilor mici şi mijlocii care vor să se dezvolte și chiar să rezolve rapid un deficit temporar de lichidităţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Compania precizează că firmele pot obţine finanţare în doar cinci minute, printr-o procedură care are loc exclusiv online, fără a fi necesare o vizită la bancă sau deschiderea unui cont curent la TBI Bank.

Valoarea minimă a comenzii care poate fi achiziţionată în rate de către companii este de 8.000 de lei, iar cea maximă de 67.500 de lei. Rambursarea se poate face în 6 sau 12 luni, în rate lunare egale.

"Cât priveşte comportamentul de consum, IMM-urile își doresc cu precădere produse premium şi de ultimă generaţie, iar valoarea medie a coşului de cumpărături este de aproximativ 1.000 de lei. Clienții business achiziţionează de la evoMAG în special produse necesare pentru dotările birourilor, precum: desktopuri, laptopuri, imprimante, monitoare, televizoare, proiectoare şi software", notează retailerul online.

evoMAG nu a anunţat încă rezultatele financiare şi comerciale pentru anul trecut. În 2016, compania Evolution Prest Systems din Bucureşti, care operează platforma evoMAG.ro, a avut o cifră de afaceri de 84,6 milioane de lei şi un profit net de 773.024 lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO