1EUR = 4.7834 RON | Bucureşti 9 º

News

Facebook îţi cere să îţi torni prietenii. Ce informaţii vrea

Facebook are în prezent aproximativ 955 de milioane de utilizatori şi vrea să se asigure că toţi cei care au cont există cu adevărat.

25 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Potrivit AllFacebook, mai multe persoane au raportat faptul că reţeaua de socializare le-a cerut să spună dacă anumite persoane îşi ascund indentitatea reală sub anumite pseudonime.

Intrebarea apare sub forma unui mesaj, iar utilizatorului i se oferă patru variante de răspuns: Da, Nu, Nu cunosc această persoană, Nu vreau să răspund. Mai mult, persoanele respondente sunt asigurate că profilurile persoanelor în cauză nu vor fi afectate. Conform celor care au anunţat această problemă, nu există nicio modalitate de a scăpa de căsuţa de dialog.

Reamintim faptul că un oficial al Facebook a precizat recent că profilurile false vor fi anulate. De asemenea, in prima parte a anului, reţeaua de socializare explica faptul că între cinci si sase la suta dintre utilizatori ai site-ului au fie două conturi, fie un profil ce nu e înregistrat sub numele real.

Citeste si: Facebook se schimbă din nou. Ce funcţie va introduce

Întrebaţi însă cum comentează, de data aceasta administratorii Facebook au explicat că se încearcă o evaluare a modului în care oamenii folosesc reţeaua. De asemenea, aceştia au ţinut să menţioneze că nu vor folosi informaţiile obţinute astfel pentru a obliga utilizatorii să facă anumite setări.

Citeste si: 10 lucruri pe care să nu le postezi niciodată pe Facebook

Citeste si: Cum ne minte Facebook. Ce face cu postările noastre

Citeste si: Ce surpriză uriaşă ne pregăteşte Facebook

Citeste si: Cele mai stupide 5 greşeli pe care le poţi face pe Facebook

Citeste si: Cum ştie Facebook tot ce faci pe internet

Citeste si: Cele mai întâlnite 5 escrocherii de pe Facebook

Citeste si: 5 trucuri prin care Facebook te păcăleşte să-ţi dai datele personaleLoading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO