Fără dobânzi şi comisioane, angajații pot accesa sume în avans din salariul propriu. Serviciu oferit de un fintech

Fără overdraft sau card de credit, orice angajat din România care posedă un card de salariu poate să acceseze în avans sume din salariul propriu prin aplicația Salarium. Indiferent de banca emitentă a cardului, angajatul poate accesa un avans din veniturile viitoare, fără costuri de dobândă sau alte comisioane. Singura condiţie necesară este ca angajatorul să aibă o convenţie încheiată cu Salarium, fintech-ul care oferă acest serviciu cu sprijinul AlphaBank (pentru siguranţa plăţilor).
Gabriela Ţinteanu - mie, 11 aug. 2021, 22:28
Fără dobânzi şi comisioane, angajații pot accesa sume în avans din salariul propriu. Serviciu oferit de un fintech

Salarium, prima platformă din România pentru plata avansului salarial, anunță încheierea unui parteneriat cu Alpha Bank România, una dintre principalele bănci de pe piața locală și susținător al comunității fintech. Aplicația Salarium permite accesul instant al angajaților la sume în avans din salariul propriu, în orice zi a săptămânii și la orice oră.

Transferul de fonduri este realizat în timp real, printr-o platformă de plăți certificată de Alpha Bank România și dezvoltată de cele mai mari organizații de plăți din lume. Această tehnologie – Mastercard Money Send, respectiv VISA Direct–oferă clienților Salarium o experiență rapidă  transmiterea de fonduri, prin simpla înregistrare a cardului în aplicația Salarium, indiferent de banca emitentă, pentru a permite încasarea instantanee a sumei solicitate.

„Lansăm o soluție modernă, care răspunde unei nevoi reale a salariaților, de a accesa în avans, nemijlocit, instant și în siguranță sume din salariu. Noul serviciu consolidează sentimentul angajatului  de libertate, autonomie și securitate financiară. Soluția se aliniază inițiativelor companiilor din România de a îmbunătăți viețile angajaților. Salarium este un beneficiu salarial atractiv pentru companiile care investesc în măsuri de atragere și păstrare a angajaților”, a declarat Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

„Credem cu tărie că experiențele de plată instant vor fi noua normalitate, astfel că dorim să facem un pas înainte și să susținem un fintech local cu infrastructura adecvată. Alpha Bank asigură o platformă de plăți în timp real, susținută de securitatea de top a schemelor de plată, cu o largă adresabilitate, dat fiind că majoritatea consumatorilor au un card la îndemână și fiind astfel o opțiune mult mai convenabilă pentru plăți, rambursări, reduceri sau orice alte activități ce necesită inovație și rapiditate”, a declarat Viorel Vasile, Director Unitatea Carduri Alpha Bank Romania.

Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an și a fost deja adoptată de mai multe companii care au căutat să eficientizeze astfel procesul de acordare a avansurilor, să reducă birocrațiași timpii de lucru, să simplifice efortul departamentelor de salarizare și să rezolve problema fluctuației de numerar asociate cererilor de avans din salariu.

Creșterea gradului de adoptare a acestei soluții, creată de un start-up local, se va realiza prin intermediul unor parteneriate cu operatori mari în domeniul serviciilor de integrare payroll, BPO (business process outsourcing), bancar sau HR.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
După Statele Unite și Australia, Marea Britanie anunță la rândul său că va boicota diplomatic Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing
După Statele Unite și Australia, Marea Britanie anunță la rândul său că va boicota diplomatic Jocurile Olimpice de ...
Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat miercuri, la rândul său, un "boicot diplomatic" al Jocurilor Olimpice ...
Top Seeds vrea să se listeze pe piața AeRO a Bursei de Valori București în prima parte a lui 2022
Top Seeds vrea să se listeze pe piața AeRO a Bursei de Valori București în prima parte a lui 2022
Compania antreprenorială românească specializată în furnizarea de soluții integrate în domeniul agricol Top Seeds ...
O companie sud-coreeană va investi 810 milioane de dolari într-o uzină de componente de baterii în Ungaria
O companie sud-coreeană va investi 810 milioane de dolari într-o uzină de componente de baterii în Ungaria
Grupul sud-coreean EcoPro BM intenţionează să construiască o uzină în Ungaria care va produce catozi utilizaţi în ...