Fly Go lansează un parteneriat cu Revolut, cu discounturi pentru turişti, şi are în 2018 un buget de investiţii de 1,5 milioane de euro

Agenţia de turism online Fly Go a anunţat, joi, lansarea unui parteneriat cu compania fintech Revolut, prin care va oferi discounturi pentru turişti.
Economica.net - joi, 24 mai 2018, 10:31
Fly Go lansează un parteneriat cu Revolut, cu discounturi pentru turişti, şi are în 2018 un buget de investiţii de 1,5 milioane de euro

Turiştii care vor face plăţi pe platforma Fly Go folosind un card de la compania de digital banking Revolut vor primi discounturi la biletele de avion, hoteluri, pachete complete de vacanţă sau serviciile de rent-a-car. Clienţii vor beneficia, în prima lună, de servicii fără comision, iar din a doua lună de o reducere de 20% a comisionului la orice serviciu achiziţionat prin Fly Go.

Fly Go are în acest an un buget de investiţii de 1,5 milioane de euro. Banii vor merge către îmbunătăţirea experienţei clientului, compania vizând lansarea contractării directe cu hotelierii, a unui serviciu propriu de rent-a-car şi upgradarea platformei tehnologice cu o nouă interfaţă, pentru a reduce timpul de încărcare a site-ului cu 50%.

De asemenea, agenţia vrea să-şi extindă portofoliul către Marea Britanie, ţările nordice şi Statele Unite.

„Anul trecut am ajuns la afaceri de 40-42 de milioane de euro, iar anul acesta vrem să ne focusăm pe îmbunătăţirea produselor, extinderea pe pieţe noi şi consolidarea proceselor interne. Încercăm să investim şi în zona de mobile, să simplificăm, spre exemplu, rezervările de bilete de avion de pe telefonul mobil”, a explicat într-o conferinţă de presă Stefano Iervolino, fondator şi CEO Fly Go.

Agenţia de turism online estimează că bugetul pe care îl alocă românii pentru vacanţele în străinătate a crescut în medie cu 30% în ultimii cinci ani. În medie, clienţii Fly Go plătesc între 900 şi 1.200 de euro pentru vacanţa de familie şi merg în două concedii în perioada de vară – de regulă, o vacanţă şi un city break.

Creşterea bugetelor se datorează şi intrării pe piaţa românească a mai multor operatori de transport aerian şi creşterea numărului de destinaţii de vacanţă din ofeta acestora.

Cele mai multe vacanţe sunt rezervate în lunile ianuarie şi mai, iar durata medie a unui concedui de vară în afara ţării este de şapte zile. Şapte din zece români preferă serviciile all inclusive, iar peste 90% călătoresc în grupuri.

Grecia, Turcia şi Spania sunt în continuare destinaţiile externe preferate de cei mai mulţi români, însă Croaţia, Malta, Sardinia, Sicilia sau Corsica au creşteri solide ca popularitate.

„Ne aşteptăm ca bugetul turiştilor români pentru vacanţe de vară să continue să crească în perioada următoare”, a mai spus CEO-ul Fly Go.

Agenţia de turism online a avut, de la înfiinţare, în 2005, 1,5 milioane de clienţi, şi a vândut anul trecut peste 200.000 de bilete de avion.

În ceea ce priveşte parteneriatul cu Revolut, clienţii Fly Go vor putea deschide gratuit un card de debit preplătit la compania de digital banking şi vor beneficia de discounturi atunci când plătesc cu el serviciile de turism şi biletele de avion.

Revolut suportă conturi în 25 de monede şi plăţi oriunde în lume la cursul valutar interbancar.

„Oriunde călătoreşti în lume, prin comisioane şi taxe de schimb valutar pierzi 50 de euro la fiecare 500 de euro cheltuiţi. Clienţii noştri au economisit 200 de milioane de euro în taxe şi comisioane bancare, în cei trei ani de când existăm. Revolut este gratuit, dar pentru card treubie să achiţi suma de 27 de lei. Clienţii comuni cu Fly Go nu vor mia plăti această sumă şi vor achiziţiona vacanţe de la Fly Go la preţuri preferenţiale”, a explicat Irina Scarlat, country manager Revolut România.

Revolut şi-a lansat recent operaţiunile pe piaţa din România, ca alternativă digitală la serviciile bancare tradiţionale.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Cazuri suspecte de infectarea cu noua tulpină Omicron sunt investigate în Germania și Cehia
Cazuri suspecte de infectarea cu noua tulpină Omicron sunt investigate în Germania și Cehia
Un prim caz suspect de infectare cu noua variantă de coronavirus, Omicron, a fost detectat în Germania la o persoană întoarsă ...
Românii care vin din sudul Africii intră în carantină pentru 14 zile. Șapte state din regiune au fost introduse în zona roșie
Românii care vin din sudul Africii intră în carantină pentru 14 zile. Șapte state din regiune au fost introduse în ...
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că sâmbătă a fost adoptată o Hotărâre a CNSU în baza căreia ...
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino, percheziționat de polițiști. Zeci de transferuri sunt suspecte
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino, percheziționat de polițiști. Zeci de transferuri sunt suspecte
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino a fost percheziţionat vineri de poliţia financiară, în legătură cu zeci de ...