1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Forty Management a inaugurat noul showroom al proiectului rezidenţial Central District 4 Elemente

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management a finalizat showroom-ul de prezentare al proiectului mixt Central District 4 Elemente din Titan, care include un studio și un apartament cu două camere, complet amenajate si dotate, și pot fi replicate în locuințele viitorilor proprietari din Central District 4 Elemente.

15 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Central District 4 Elemente se afla, momentan, la cota zero și este amplasat pe strada Fizicienilor numarul 7, bine poziționat pentru accesul rapid în toate zonele orașului, dar suficient de retras cât să să ofere liniștea unui cartier.

„Am vândut peste 80% dintre apartamentele din proiect, ceea ce inseamna un success extraordinar al acestui proeict, iar finalizarea acestuia e programată pentru toamna anului viitor. În ceea ce privește showroom-urile, am lucrat foarte mult alături de partenerii nostrii arhitecti de la RB+P pentru a crea atmosfera perfectă în apartamente, dar cu un cost al amenajării interioare imbatabila. Așa că am construit două apartamente la scara 1:1 (un studio unde amenajarea costă 4.700 euro plus TVA și un apartament cu două  camere la 5.600 euro plus TVA), pentru a transforma această propunere de amenajare în realitate, dar mai ales pentru ca viitorii clienți să aibă posibilitatea să testeze soluțiile tehnice, finisajele și proportiile spațiului real, înainte de a decide dacă vor să facă parte din comunitatea Central District”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Întregul concept de amenajare interioară din studio și apartamentul cu doua camere din Central District 4 Elemente este oferit cumpărătorilor celor 196 de apartamente ale proiectului, perfect adaptat la spatiu, la prețuri sub cele practicate pe piața designului interior, conform conceptului #AffordableLuxury

Astfel, pentru designul studioului de 50 mp construiti, prețul este de 4.700 de euro, iar pentru apartamentul cu două camera in suprafata de 72 mp construiti, prețul este de 5.600 euro fara TVA.

De asemenea, există o soluție de amenajare interioară pentru apartamentele cu trei camere, care costă 6.400 de euro plus TVA.

“Realizate minimalist, fresh și modern, garsoniera și apartamentul cu două camere atrag, în special, tinerii, iar apartamentul cu trei camere, mai eclectic și bogat în elemente de decor e destinat în principal familiilor. Practic, viitorii locuitori ai proiectului Central District 4 Elemente au nevoie doar televizor, si așternuturi de pat pentru a se putea locui în apartamentele proiectului, totul fiind integrat architectural si functional inca din stadiul de proiect”, spune Cristina Postu, arhitectul de interior al conceptelor de amenajare.

Affordable luxury

Central District 4 Elemente e construit conform conceptelor Forty Management, affordable luxury și smart development, care înseamnă plus valoare ridicată a apartamentelor și un raport foarte bun preț-calitate.

„Central District 4 Elemente este un proiect care oferta multe facilitati locuitorilor: primul proiect din Romania cu pista de alergare pe bloc; un parc privat cu alei, băncuțe, fântâni arteziene, loc de joacă, jardiniere cu flori si pomi de mari dimensiuni, care acoperă 2.800 mp ; o zonă de socializare de 300 mp, cu cinema exterior, 60 de locuri la mese, sistem de sonorizare, grătar profesional, cuptor profesional pentru pizza, bar cu sistem de bere la draft, și un ansamblu certificat “Cladire Verde” pentru costuri scăzute de întreținere”, continuă  Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

De altfel, prețurile de vânzare din Central District 4 Elemente, de 1.250 euro/mp sunt inferioare mediei de 1.426 euro/mp practicate pe piața apartamentelor noi din București, conform Imobiliare.ro, și asigură din start un avantaj de circa 15% cumpărătorilor.

În condițiile în care prețurile apartamentelor raman stabile, achiziția unui apartament în proiect poate asigura venituri mai mari cu 20% investitorilor la revânzare, iar în cazul închirierii, randamente de peste 7%/an, in euro, cu două puncte procentuale peste media de 5% a Bucureștiului.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO