GEFCO a semnat un acord de cooperare cu Russian Export Center

Grupul GEFCO, furnizor internaţional de servicii de logistică, şi compania Russia Export Center au semnat un acord de cooperare pentru a oferi companiilor exportatoare ruseşti şi internaţionale soluţii globale în ceea ce priveşte logistica, a anunţat GEFCO, potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 23 iun. 2016, 14:28
GEFCO a semnat un acord de cooperare cu Russian Export Center

Acest parteneriat strategic are ca scop îmbunătăţirea capacităţilor de export din Rusia, începând cu domeniul auto şi continuând cu alte sectoare strategice de producţie.

Joi, la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg, a avut loc o ceremonie oficială pentru semnarea acordului de cooperare între societatea pe acţiuni Russian Export Center, reprezentată de directorul general, Peter Fradkov, şi grupul GEFCO, reprezentat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Luc Nadal.

Prin acest acord, Russian Export Center şi GEFCO se angajează la o cooperare de trei ani, în vederea susţinerii exportatorilor ruşi sau a celor cu sediul în Rusia, din sectoarele de producţie.

În calitate de instituţie de stat pentru sprijinirea exportului, constituită ca parte a Vnesheconombank cu sprijinul Guvernului Federaţiei Ruse, Russian Export Center va pune la dispoziţia exportatorilor ruşi consultanţă juridică, economică şi de dezvoltare a afacerilor.

Ca integrator de logistică la nivel mondial, cu o experienţă de 65 de ani în gestionarea lanţurilor complexe de aprovizionare, GEFCO oferă soluţii de transport şi acces la reţeaua sa globală. Datorită sprijinului Căilor Ferate din Rusia, a acţionarului principal al acesteia şi prezenţei sale pe piaţa rusească din 2003, GEFCO va crea o punte logistică pentru companiile exportatoare.

Beneficiile aduse clienţilor şi partenerilor acestora, prin acest acord, vizează cunoaşterea pieţelor cheie (cu studii preliminare, până la implementarea finală a schemei de logistică), acces la o reţea globală de agenţi şi transportatori în peste 150 de ţări, soluţii ‘din uşă-în-uşă’, inclusiv servicii de impozitare şi vămuire, capacităţi de finanţare.

‘Sunt încântat de semnarea acestei cooperări dintre GEFCO şi Russian Export Center. În calitate de lider al unui provider de logistică la nivel mondial, ştiu în ce fel transportul şi logistica strategică sunt strategice pentru companiile care urmăresc dezvoltarea internaţională. Eu, personal, văd acest acord ca un parteneriat strategic care poate ajuta în mod semnificativ companiile din Rusia să facă faţă concurenţei din întreaga lume şi să obţină poziţii sustenabile în economia globală’, a declarat Luc Nadal.

Prezent în 150 de ţări, GEFCO se numără printre cele 10 grupuri europene de top, cu o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de euro în 2015 şi 12.000 de angajaţi. Cu peste 350 de centre de afaceri pretutindeni, GEFCO îşi extinde activităţile în Asia de Sud-Est, Europa Centrală şi de Est, în Balcani, Asia de Est şi America de Sud.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...