1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Finanţe şi bănci

Grindeanu: Foarte puţini miniştri nu şi-au dat cu părerea despre impozitul pe gospodărie. V-aş ruga să vă abţineţi

Premierul Sorin Grindeanu le-a solicitat joi membrilor Cabinetului să nu facă declaraţii pe temele care ţin de alte portofolii şi a dat ca exemplu impozitul pe gospodărie, subiect despre care, potrivit acestuia, 'foarte puţini miniştri nu şi-au dat cu părerea'.

20 apr, 2017 | Agerpres

'Pe (...) mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că există o întreagă efervescenţă pe acest subiect. Toată lumea merge la televizor şi îşi dă cu părerea fără a avea, până în acest moment, un proiect clar, concis. Sunt discuţii la Ministerul Finanţelor, sunt foarte multe discuţii. Astea sunt lucruri premergătoare. Până când nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face şi până când nu avem un draf final, v-aş ruga să vă abţineţi', a spus Grindeanu, la începutul şedinţei de Guvern.

El a precizat că singurul care poate să vorbească în numele Executivului pe acest subiect este ministrul Finanţelor.

'Am văzut foarte puţini dintre dumneavoastră care să nu îşi dea cu părerea despre acest subiect şi despre altele. Fiecare să îşi gestioneze domeniul pe care îl are', le-a transmis premierul miniştrilor.

În acest context, Sorin Grindeanu a făcut trimitere şi către ministrul Apărării.

'Nu-mi doresc, şi am şi cerut să se facă o inventariere, ca altcineva decât cei care sunt titulari pe posturi să discute despre lucruri care ţin de alte ministere. Nu vreau să aflu despre anumite investiţii la Ministerul Apărării decât declaraţii ale ministrului Apărării', a afirmat prim-ministrul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO