1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

H&M a ajuns la Arad. Urmează alte 4 inaugurări

Retailerul suedez de îmbrăcăminte a inaugurat al 12-lea magazin din reţea, în Atrium Mall din Arad. Până în luna mai, compania va mai deschide 4 magazine.

05 apr, 2012 | Alina Stanciu | ECONOMICA.net

Retailerul de îmbrăcăminte H&M a inaugurat astăzi cel de-al doisprezecelea magazin din România, în centrul comercial Atrium Mall din Arad, informează un comunicat al companiei. Primii 100 dintre cei 350 de arădeni care au participat la inaugurare magazinului au primit cadou un voucher în valoare de 80 de lei. Extinderea H&M în România continuă. Ne-am dorit încă de la intrarea noastră pe piaţă să oferim cât mai multor români posibilitatea să achiziţioneze produse H&M astfel că pe lângă magazinul din Arad, în lunile aprilie şi mai urmează deschiderile unităţilor din Iaşi, Craiova, Brăila şi Suceava.” a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.

Noul magazin H&M va fi deschis zilnic, între orele 10 și 22, în Atrium Mall din Arad. 

nă în prezent H&M a deschis în România 11 magazine, dintre care 6 în Bucuresti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall şi Sun Plaza) şi 5 în ţară, în Braşov, Cluj. Timisoara, Oradea şi Constanţa.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO