1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Companii

H&M deschide la Brăila

Retailerul suedez a inaugurat astăzi cel de-al 14-lea magazin din România, în Promenada Mall din Brăila. La primele ore de la deschidere la coadă s-au aşezat peste 150 de brăileni.

10 mai, 2012 | | ECONOMICA.net

H&M a deschis cel de-al paisprezecelea magazin din România, la Brăila, în cadrul Promenada Mall, informează un comunicat al companiei. În unitatea cu o suprafaţă de 1.830 mse vor comercializa articole de zi cu zi şi piese moderne pentru femei şi bărbaţi, articole din denim, articole vestimentare pentru perioada de maternitate, articole din colectia BIB (măsuri mari), colecţii pentru copii şi adolescenţi, dar şi accesorii, lenjerie intimă și colecţii sport.

Preţurile produselor din colecţia de vară variază între 39,90 RON pentru pantaloni scurţi şi costume de baie, 59,90 RON pentru rochii sau 19.90 RON pentru maiouri, 39,90 RON pentru tricourile bărbăteşti şi şorturile de baie şi 89,90 RON pentru pantaloni conici.

Primii 100 clineţi au primit cadou un H&M FASHION CARD în valoare de 80 de lei.

Până în prezent, H&M a deschis în România 13 magazine, dintre care 6 în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza) şi 7 în ţară (in Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad şi Craiova).

De asemenea, retailerul face angajări pentru Bacău şi Botoşani, unde vor deschide în perioada următoare. În perioada 1 decembrie - 30 noiembrie 2011, H&M a realizat în România vânzări de 331 milioane de coroane suedeze, adică în jur de 37,44 milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO