H&M deschide magazin online

Retailerul suedez de fashion H&M  şi-a lansat astăzi magazinului online de unde se pot cumpăra haine, accesorii, decoraţiuni interioare şi cosmetice. Până pe 19 aprilie nu se percep taxe pentru livrare. 
Economica.net - joi, 26 mart. 2015, 09:53
H&M deschide magazin online

Compania H&M a lansat astăzi magazinului său online de unde clienţii din România vor putea cumpăra de la articole vestimentare şi accesorii  pentru femei, bărbaţi, adolescenţi, copii, decorațiuni interioare dar şi cosmetice. Mai mult, clienţii vor beneficia de oferte exclusive pentru cumpărăturile realizate prin magazinul online. „Suntem încântaţi să anunţăm lansarea magazinului H&M online în România”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România. „Este un pas important în ceea ce priveşte dezvoltarea ofertelor noastre şi extinderea prezenţei H&M România pe mai multe canale de vânzare. Pe lângă cele 38 de magazine, clienţii H&M din România beneficiază acum, o dată cu lansarea magazinului online, de o experienţă de cumpărături completă, atât prin extinderea cu un nou canal de vânzăre, cât şi prin completarea şi îmbogăţirea gamei de produse oferite. În plus, prin lansarea magazinului online H&M în România, conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preţ va fi accesibil tuturor clienţilor din întreaga ţară.”

Până pe 19 aprilie H&M va livra gratuit, iar după această data taxa este de 16,9 lei.  De asemenea, în magazinul online există o serie de oferte, precum articole selecţionate începând cu preţul de 19,90 lei. Potrivit site-ului companiei, ofertele promoţionale sunt valabile până pe 01.04.2015 sau până la epuizarea stocurilor. De asemenea, se pot achiziţiona maximum 2 bucăţi din fiecare produs per client.

Cum se poate cumpăra

Pentru a putea plasa o comandă online în magazinul H&M, trebuie accesată pagina oficială a retailerului, iar de acolo se aleg secţiunile dorite. În cazul articolelor vestimentare, se selectează mărimea şi culoarea. Potrivit companiei, bunurile comandate ajung la destinaţie în termen de 2-4 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Taxa de transport după data de 19 aprilie este de 16,90 lei, indiferent de mărimea şi greutatea coletului, iar acoperirea este naţională. Nu se percepe nicio taxă suplimentară în cazul în care o singură comandă se livrează eşalonat.

În ceea ce priveşte plata, se poate opta pentru plata cu cardul (MasterCard şi Visa) dar şi în numerar, la livrare. Returul se poate face până la 30 de zile de la primirea coletului, în cazul în care produsele au fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare. Taxa de retur este de 4,90 LEI.

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cea mai mare cantitate de porumb boabe din ţară, respectiv 3,6 milioane de tone, a fost obţinută anul trecut în regiunea Sud-Est, unde sunt incluse judeţele Brăila, Buzău, Constanţa,......
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia a declarat că a cucerit oraşul Lisiciansk, din estul Ucrainei, şi întreaga regiune Lugansk, transmite duminică ...
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 88,03 miliarde lei, la finalul lunii mai 2022, în creştere ...
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR a anunțat că de luni, 4 iulie, reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1 pe ...