1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

Companii

"Hai acasă!": Constructor de autostrăzi din Oradea cheamă români plecați în străinătate să lucreze alături de el în țară

Grupul orădean de construcții Selina, care lucrează la lotul Biharia - Borș din Autostrada Transilvania, le transmite românilor plecați în străinătate să se întoarcă acasă și să lucreze alături de grup în proiecte de anvergură.

05 apr, 2020 | | ECONOMICA.net

"Ai o echipă de profesioniști în construcții? Acum te poți întoarce să lucrezi acasă, în antrepriză, în proiecte de anvergură, civile și de drumuri. Împreună, construim pentru România!", se arată în mesajul grupului Selina.

Reprezentanții grupului orădean îi îndeamnă pe cei interesați să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de email a companiei Selina.

Coincidență sau nu, mesajul constructorului orădean este transmis în contextul pandemiei de coronovirus, când mulți dintre compatrioții plecați peste granițe rămân fără locuri de muncă. De altfel, sute de mii de români s-ar fi întors deja în țară de la începutul pandemiei, potrivit cifrelor vehiculate în spațiul public.

Pe de altă parte, angajatorii din domeniul construcțiilor din România se confruntă de mai mulți ani cu criză de personal.

Pentru a rezolva această problemă, constructori români precum Dorinel Umbrărescu de la Bacău au anunțat angajări pe salarii "ca în Germania", în vreme ce alții, precum Cristian Erbașu din București, au apelat și la forță de muncă din Asia pentru lucrările din România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO