1EUR = 4.7834 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Hard discounter-ul rus Svetofor a început să angajeze la primul magazin din România. Oferă salarii de la 2.900 de lei "în mână"

Retailerul rus Svetofor, prezent cu peste 800 de magazine în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, intră pe piaţa românească şi deschide primul magazin din ţară la Snagov. Compania a început recrutările pentru postul de director de magazin la Snagov. Salariul oferit porneşte de la 2.900 de lei net lunar.

15 sep, 2018 | ECONOMICA.net

Svetofor, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Rusia, prezent şi pe pieţele din Kazahstan, Belarus și China, a început să se extindă şi în Europa sub marca "Mere".

În România, gigantul rus operează prin firma Torgservice RM SRL care angajează în această perioadă director de magazin la Snagov. Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba rusă, are experienţă în vânzări în posturi de conducere, cunoaşte piaţa din regiune.
De asemenea, e implicat, responsabil, bun organizator, are spirit de echipă şi experienţă în motivarea echipei.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care încep de la 2900 de lei net lunar, bonusuri şi prime.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Magazinele Mere din ţara noastră vor avea suprafaţă de vânzare cuprinsă între 800 și 1200 metri pătraţi şi se adresează cu precădere familiilor cu venituri mici şi medii, care își planifică atent cumpărăturile și vizitează magazinul o dată - de două ori pe săptămână.

Una dintre condiţiile impuse de companie furnizorilor cu care lucrează este prețul produselor, inclusiv costul de livrare către magazine, care trebuie să fie cu 20-30% mai mic decât în magazinele concurenței, spune compania pe pagina oficială.

Compania susţine că practică prețuri cu 20% mai mici decât cele de pe piață, datorită colaborării directe cu producătorii, unei politici stricte a costurilor și unei marje comerciale minime.
"În magazinul nostru, clientul plăteşte marfa, nu brandul", se arată pe pagina oficială a retailerului rus. 

Pe piaţa locală, magazinele Mere concurează cu nemţii de la Penny Market şi de la Lidl. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO