1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

HTC anunţă noul smartphone One mini

HTC, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri la nivel global, anunţă HTC One mini, o versiune compactă a modelului HTC One.

18 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Disponibil în 181 de ţări şi la peste 583 de operatori din întreaga lume, HTC One a înregistrat un succes fără precedent pe glob, primind numeroase premii ale industriei încă de la momentul lansării, ridicând vizibilitatea brandului în rândul consumatorilor tineri la un nivel record de 87%.

Numărul utilizatorilor ce intenţionează să achiziţioneze un terminal HTC în următoarele şase luni s-a dublat ca urmare a recomandărilor primite de la 94% dintre cei ce dispun un telefon HTC.

 

HTC One mini, noul model completează familia de telefoane inteligente, beneficiind de HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound şi de un ecran de 4,3”, cu un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz, totodată, rulează cea mai recentă versiune de Android cu HTC Sense.

 

Dispozitivul beneficiază de o memorie internă de 16 GB, o memorie RAM de 1GB, cameră foto de 2 ultrapixeli (aproximativ 8 megapixeli) şi conectivitate 2G, 3G şi 4G LTE.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO