1EUR = 4.8375 RON

IT&C

Huawei şi China Mobile ar putea intra în competiţia pentru preluarea operatorului de telecomunicaţii brazilian Oi

Huawei Technologies şi China Mobile ar putea avansa o ofertă comună pentru preluarea operatorului de telecomunicaţii Oi din Brazilia, care are dificultăţi financiare, pentru a-şi extinde prezenţa pe cea mai mare piaţă din America Latină, scrie News.ro.

22 sep, 2019 | News.ro

Potrivit O Globo, ambele companii chineze anticipează o creştere semnificativă a afacerilor după ce Brazilia va începe să adopte tehnologia 5G, iar reţeaua cu fibră optică de 360.000 de kilometri a operatorului Oi este considerată un activ atractiv, scrie News.ro.

Oi a refuzat să comenteze, în timp ce Huawei şi China Mobile nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Reuters.

Compania Oi, al cincilea mare operator de telecomunicaţii fixe din Brazilia, a avut dificultăţi să se redreseze, după ce în iunie 2016 a cerut protecţia legii falimentului pentru a restructura datorii de aproximativ 65 de miliarde de reali.

Reuters a relatat joi că Oi negociază cu compania spaniolî Telefonica, cu Telecom Italia, dar se află în negocieri preliminare şi cu AT&T şi o altă companie chineză.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO