1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

IT&C

Huawei urmăreşte să intre pe piaţa de PC-uri şi laptopuri

Huawei a uimit publicul prin ultimele mutări pe care le-a făcut în industria de dispozitive mobile, dar nimeni nu s-ar fi gândit că acesta urmăreşte să pătrundă chiar şi pe piaţa de PC-uri şi laptopuri.

18 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Ne aflăm abia la începutul anului 2016, iar Huawei se pare că ne pregăteşte o serie de surprize la care nici nu ne-am fi gândit. La CES, sub-brandul Honor şi-a făcut debutul pentru piaţa din America, iar Huawei a lansat la nivel global Mate 8 (dar nu şi pe piaţa din SUA).

China sugerează că, Huawei se pregăteşte să facă saltul pe piaţa de PC-uri. Unele zvonuri sugerază că dispozitivele vor fi produse Windows / Android, în vreme ce altele sugerează că e vorba de Chromebook. Este greu să spui care este adevărul, dar avem anumite îndoieli cu privire la prima variantă.

YICAI este o sursă care precizează că Huawei vorbeşte despre ideea Chromebook-urilor şi maşinăriilor Windows. Nu ar fi primul produs dual-boot, Lenovo lansând Thinkpad 13 la CES 2016, atât cu varianta Windows, cât şi cu Chrome OS.

Sursa mai precizează că numele primului PC Huawei va fi MateBook şi va avea procesor Intel (precizat de surse diferite).

Află ce alte surprize mai pregăteşte Huawei pentru 2016.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO