iCEE.fest: UPGRADE 100: creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase și tehnici de marketing și PR

Creativitate dusă la extrem, experimente curajoase de comunicare, tehnologii spectaculoase – toate se vor întâlni pe scenele iCEE.fest: UPGRADE 100 în acest an. Oamenii de creație, strategie, PR, marketing si comunicare beneficiază de un bilet de intrare special anul acesta, în noul format iCEE.fest: UPGRADE 100, bilet cu care pot accesa tone de conținut valoros, prezentat de speakeri si traineri de top.
Economica.net - Dum, 09 iun. 2019, 07:58
iCEE.fest: UPGRADE 100: creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase și tehnici de marketing și PR

Mulți dintre invitații din acest an (peste 140, în total) vorbesc la Bucuresti, în premieră, despre ce urmează să arate, o săptămână mai târziu, la celebrul festival „Cannes Lions” (unde un bilet costă între 3 și 8.500 de euro).

Organizatorii UPGRADE 100 au grupat speakerii dedicați specialiștilor în strategii de comunicare complexe în trei categorii majore – puteti vedea vorbitorii, pe fiecare categorie, mai jos:

>>> ADVERTISING & MARCOM – unde se regăsesc experți în psihologia consumatorului, tehnici de targetare precise, workshopuri susținute de Google, Facebook, LinkedIn, Hubspot si experți globali.
>>> CREATIVITY & EXPERIENTIAL – unde sunt grupate companii care forțează limitele tehnologiei si creativității cu proiecte din zona experențială sau realitate virtuală, augmentată, mixtă.
>>> VIDEOGAMING – o linie de conținut nouă, realizată în parteneriat cu RGDA (Romanian Game Developers Association) care va explora oportunitățile care se ascund, pentru branduri, în jocurile video.

Pe site-ul festivalului puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 și 14 iunie.

Detalii despre speakerii din marcom și advertising sunt aici, despre cine va prezenta în zona VR/AR/Experiential aici și, despre jocuri video si oportunitățile deschise de această lume, aveți mai multe informații și detalii, aici.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

* SPEAKERII, grupați pe domenii de interes, sunt listați aici.
* AGENDA festivalului este publicată aici.
* BILETELE care au mai rămas disponibile sunt aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la București in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife și a altor susținători.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...