Începe ICEEfest 2016. De ce nu trebuie să lipseşti de la cel mai important eveniment dedicat internetului

ICEEfest  - Cel mai important festival dedicat Internetului, comunicării, marketingului digital şi tehnologiilor aferente din Europa Centrală şi de Est, ICEEfest, va avea loc anul acesta în zilele de 9 şi 10 iunie la Bucureşti.
Economica.net - joi, 26 mai 2016, 08:43
Începe ICEEfest 2016. De ce nu trebuie să lipseşti de la cel mai important eveniment  dedicat internetului

ICEEfest 2016 – Giganţii internetului vin la Bucureşti. Iată şi cîteva motive pentru care nu ar trebui să lipseşti de la acest eveniment:

Netflix deschide ICEEfest 2016 cu prima sa prezentare în estul Europei

 

ICEEfest 2016 – Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, EuroNews şi alţi giganţi vor vorbi despre internet şi marketing digital

Şapte motive pentru care ar fi bine să mergi la ICEEfest

1. ICEEfest este cel mai amplu si divers festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est: economisesti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane si cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2. Investesti in viitorul tău, eficient. Tehnologia schimbă tot si performanța în job e impactată direct de înțelegerea principalelor trenduri, din timp.

Poți să vezi în doar două zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din regiune. În agenda vei găsi de altfel o listă impresionantă de companii si produse despre care poți afla informații neflitrate: GoogleFacebookWazeInstagramLinkedInYahooTumblrTripAdvisorShazamCNNBBCViceEuronewsEurosportDiscovery si multi, multi altii.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează. De la creativitate până la conținut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii care să te ajute să performezi mai bine sau să generezi vânzări, continuând cu creativitate, viralizare, virtual reality si nu numai.

Aceasta este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

4. Nu e doar despre Internet. Anul acesta, ICEEfest s-a extins şi spre domenii de o importanță majoră, impactate de digital. ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical traditional, cu ajutorul tehnologiei.

5. Te poate ajuta să găsesti energie, inspiratie sau chiar bani pentru ideea ta de business. Anul acesta ICEE Startups are o zonă dedicată si un bilet separat, cu doar 30 de euro.

6. Nu te plictisesti, deloc. Toată experiența de învățare si networking de la ICEEfest e facilitată de umor, muzică si distractie: expoziția de gadgeturi, showurile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground… toate evenimentele din FUN Area vin să întregească experiența festivalului.

7. Poți să îți ajuți compania, dacă îți convingi colegii c-ar fi bine să vină.

ICEEfest a lansat, în premieră, un pachet deschis companiilor care investesc în oamenii lor.

ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţii sau partenerii tăi (detalii despre oferta specială ICEEfest – care se poate vizualiza aici – puteti primi trimitand un mail la adresa [email protected]).

În concluzie, ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – nu e doar un festival cu multe evenimente interesante, ci si o platformă dinamică de networking si know-how.

Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai. Oferta actuală este publicată aici. Detalii si oferte special se pot obține si direct prin mai [email protected].

Citeşte şi Cifrele ICEEfest 2015: 2.768 de participanţi, 103 speakeri şi invitaţi, 15 ţări prezente

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul VolkswagenXAXISBCRJacobs si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...