IKEA vine cu o mulțime de idei inspirate pentru cadourile de Crăciun, dar și cu peste 900 de produse cu prețuri mai mici. Descoperă noile colecții speciale!

Retailerul de mobilă IKEA își așteaptă clienții, în prag de sărbătoare, cu trei colecții noi și prețuri, în medie, cu 15% mai mici la 900 de produse.
Ion Dobreanu - mie, 20 dec. 2023, 10:37
IKEA vine cu o mulțime de idei inspirate pentru cadourile de Crăciun, dar și cu peste 900 de produse cu prețuri mai mici. Descoperă noile colecții speciale!

Pentru inspirație, frumos  și miros de scorțișoară în pragul sărbătorilor de iarnă, bucureștenii au la dispoziție cele două magazine IKEA, Pallady și Băneasa, acolo unde s-a împodobit deja bradul, iar cadourile promit zâmbete din cutiile frumos împachetate.

Oferta este mai mult decât generoasă, cu trei colecții noi (VINTERFINTNytillverkad și AFTONSPARV) care te îmbie cu ornamente de Crăciun, te transportă în timp și spațiu pentru că IKEA a vrut și anul acesta să surprindă printr-o gamă irezistibilă dedicată Crăciunului, una aniversară, creată pentru a sărbători 80 de ani de experiențe IKEA și una cu temă spațială, pentru toți copiii curioși.

În plus, anul acesta, începând cu 1 noiembrie, retailerul a reușit să reducă cu 15%, în medie, prețurile din magazinele fizice și magazinul online la aproximativ 900 de produse.

De asemenea, până pe 24 decembrie, retailerul are prețuri cu până la 50% mai mici la toate articolele pentru Crăciun.

Atenție la tagul “Noul preț mai mic”. Cum face IKEA prețurile accesibile tuturor

Noile prețuri mai mici se aplică în perioada aceasta unora dintre cele mai îndrăgite și populare game de produse IKEA, cum ar fi MALM, KALLAX, PAX și multe altele, făcându-le și mai accesibile.

La reducere sunt și o parte dintre fronturile și cadrele din familia BESTÅ, ce înglobează un tip de mobilier foarte popular în România, fiind modular, foarte versatil, potrivit, în special, pentru camere de zi.

ikea pret mai mic

Cum face IKEA acest lucru?

IKEA oferă soluții și pentru cei ce doresc lucruri mai sofisticate, dar accentul este pus în continuare pe accesibilitate.

„Accesibilitatea rămâne un principiu fundamental pentru IKEA și intenționăm să menținem în continuare prețurile cât mai mici posibil. În ultimul an am investit în tehnologie și în formarea profesională a colegilor noștri, ne-am reamenajat magazinele și am introdus servicii mai accesibile. Prin urmare, avem oportunitatea de a face un pas important în reducerea prețurilor noastre în România. Încă există provocări economice în lume și știm că oamenii se confruntă cu dificultăți financiare, de aceea, acest pas înainte contează mult pentru noi.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager IKEA România.

Cum arată povestea ta de Crăciun?

Cum filozofia IKEA este de a oferi soluții de depozitare inspirate pentru fiecare, șansele de a nu te regăsi în vreuna dintre poveștile create de designerii IKEA prin amenajarea camerelor din magazin tind spre zero.

Magazinele IKEA din România au și camere gândite de designeri suedezi, însă în jur de 80% dintre amenajări sunt create de designerii de interior români, special pentru piața locală. În plus, amenajările se schimbă periodic, la aproximativ trei luni, pentru a acomoda noile produse din gamă și a spune mereu o altă poveste din viața românilor.

IKEA oferă produse în patru stiluri distincte: scandinav tradițional, cu influențe din zona nordică, cu materiale tradiționale precum lemnul, inul, bumbacul, ratanul; scandinav modern, unde se folosesc materiale noi, în culori puternice, sticlă, inox, finisaje lucioase; internațional modern și internațional tradițional. În plus, produsele de la IKEA sunt gândite cu o formă bine definită, din materiale de cea mai bună buna calitate, la prețuri accesibile, respectând principiile sustenabilității.

Iar soluțiile la provocările legate de amenajare și depozitare ale românilor vin mereu de la ei de acasă, așa că totul este autentic, adaptat, ingenios și accesibil.

În plus, versatilitatea produselor IKEA este mereu un plus.

Spre exemplu, intrat în prima cameră a lumii IKEA, una gândită pentru un cuplu căruia îi place să-și invite familia și prietenii acasă de Crăciun, provocările legate de găzduirea peste noaptea își găsesc de îndată răspuns.

ikea camera 1

 

Divanele de la IKEA pot fi folosite ca o canapea pe timpul zilei și ca un pat pentru familie sau oaspeți peste noaptea, iar birourile pot fi integrate foarte bine în camerele de zi, inclusiv pentru acele momente când este nevoie de un spațiu dedicat pentru împachetat cadouri sau decorat.

 

 

 

 

Referitor la decorațiuni, IKEA propune clienților săi, în tot magazinul, soluția VINTERFINT 2023, o colecție nouă inspirată de folclorul și meșteșugurile scandinave. De la fețe de masă și decorațiuni pentru brad până la pungi și ambalaje pentru cadouri, această colecție festivă oferă tot ce trebuie pentru sărbători.

lumini ikeaikea lumini

Iar dacă Crăciunul și Anul Nou pe care vi le-ați imaginat sunt cu multă veselie alături de mulți prieteni dragi adunați în jurul mesei, soluțiile IKEA sunt din nou la dispoziție. În magazinul IKEA Pallady, clienții se pot inspira de la designerii companiei care și-au imaginat soluții ce includ mese alăturate pentru un plus de spațiu, scaune pliabile care pot sta, atunci când sunt mai puțini oameni la masă, pe perete, bufet ce poate fi folosit ca spațiu de depozitare sau un cărucior ce poate îndeplini cu ușurință funcționalitățile unui bar.

În universul IKEA, lumina este un alt element cheie care dă strălucire oricărei zi. Iar când este combinată cu mult alb, materiale ce aduc un plus de confort, așa cum au gândit designerii IKEA într-una dintre camere, parcă auzi râsete de copii ce vin din zona mesei tip insulă, un alt spațiu versatil ce poate fi creat cu mobilier de la IKEA.

Canapeaua extensibilă este potrivită pentru relaxare în fața televizorului, iar spațiile de depozitare sunt suficiente pentru tot ceea ce nu vrei să arăți invitaților- documente, caiete sau orice altceva.

Și, cum IKEA este un brand al familiilor, oricum arată acestea, anul acesta compania a lansat AFTONSPARV, o nouă colecție creionată de copii pentru copii, cu tematică specială.

ikea copiiikea camera copii

Ceea ce este și mai interesant este faptul că la crearea colecției au participat copii care și-au imaginat navete spațiale, ursuleți și planete.

Astfel, dacă veți vizita magazinul IKEA Pallady sau Băneasa în perioada aceasta, în camera dedicată copiilor veți putea intra în lumea magică a două surori care se bucură fiecare de un spațiu individual creat printr-un pat reversibil sub care se pot ascunde și un pat cu depozitare și birou. Zona de citit este creată prin alăturarea a doua băncuțe sub care există posibilitatea de depozitare, iar activități se pot face la o masă dedicată. Nu lipsește nici colecția de jucării, incluzând astronauți și extratereștri de pluș, un cort de joacă sub formă de rachetă din carton, o navă spațială, jucării tip marionete pentru degete, la care se pot adăuga veioze cu tematică spațială, textile pentru pat cu motive galactice și draperii care strălucesc în întuneric, concepute pentru a stimula curiozitatea copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 anii.

În plus, pentru amuzamentul celor mici, în perioada aceasta, prin magazin, se vor plimba angajați IKEA costumați de astronauți. De asemenea, la locul de joacă IKEA se organizează ateliere cu tematica spațială.

Vechi și nou în aceeași colecție

Nu în ultimul rând, pentru că retailerul suedez de mobilă a împlinit 80 de ani de existență, compania a readus la viață, în colecția Nytillverkad, o serie de piese îndrăgite din trecut cărora li s-a dat o nouă înfățișare pentru a răspunde cerințelor actuale în ceea ce privește materialele și construcția.

ikea colectie noua

Nytillverkad sărbătorește atmosfera colorată și emblematică de la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80 și propune clienților din România piese de mobilier precum fotoliul metalic JÄRPEN din 1983, reinventat acum sub numele SKÅLBODA în nuanțe de negru și portocaliu, și măsuța de cafea pe rotile HOFF, care a primit acum numele JÄRLÅSA și îndeplinește noile cerințe de greutate, susținând până la 100 kg.

Ce urmează în 2024

Cât despre planurile pentru anul viitor, retailerul anunță și mai multe soluții accesibile pe parcursul lui 2024. Mai mult, de-a lungul anului, IKEA continuă inițiativa Mai mult loc pentru viață, fiind principalul obiectiv.

„Avem cu toții nevoie de o locuință care să țină pasul cu stilul nostru de viață, iar atunci când nu avem suficient spațiu, mobila capătă un rol și mai important. Acest lucru este valabil mai ales pentru sufragerie, spațiul din casă în care ne întâmpinăm prietenii și familia. Ne dorim ca acestea să reflecte ce este mai bun, iar cu soluțiile de depozitare inteligente de la IKEA putem expune lucrurile de care suntem mândri, dar și să ascundem obiectele pe care nu vrem să le păstrăm la vedere. Fie că e vorba de culori și modelele îndrăznețe, sau de un look artizanal și confortabil, IKEA poate ajuta pe oricine să-și găsească stilul, având opțiuni de depozitare inteligente, materiale textile plușate și combinații inspirate, care vor transforma garantat locuințele în vedetele acestui sezon.”, anunță compania.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
București, locul 6 din Top 10 orașe din Europa în care utilizatorii Uber uită cel mai des obiecte
București, locul 6 din Top 10 orașe din Europa în care utilizatorii Uber uită cel mai des obiecte
În România, Bucureștiul este orașul în care utilizatorii Uber uită cele mai multe obiecte, fiind pe locul 6 în topul orașelor europene, arată datele din cea de-a opta ediție din......
Pod peste Tisa, între România şi Ucraina. Guvernul a aprobat proiectul
Pod peste Tisa, între România şi Ucraina. Guvernul a aprobat proiectul
Guvernul a adoptat, marţi, o hotărâre privind construirea unui pod rutier peste râul Tisa care va avea capătul românesc ...
Taxa pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie, anunţă Boloş
Taxa pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie, anunţă Boloş
Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie pentru ca sistemul informaţional referitor la marile ...
Comisia Europeană ia măsuri împotriva a 20 de companii aeriene pentru practici înşelătoare de dezinformare ecologică
Comisia Europeană ia măsuri împotriva a 20 de companii aeriene pentru practici înşelătoare de dezinformare ecologică
Comisia Europeană şi autorităţile de protecţie a consumatorilor din UE au trimis unui număr de 20 de companii aeriene ...