1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

IT&C

IMAX la tine acasă. De la 360.000 de euro

Pasionaţii de film cu dare de mână se pot răsfăţa de acum cu o mini-sală de cinema IMAX la domiciliu. IMAX Private Theatre pleacă de la 400.000 de dolari (360.000 de euro) şi poate găzdui până la 40 de persoane.

02 iul, 2016 | ECONOMICA.net

IMAX Palais pleacă de la 300.000 de lire pentru o cameră cu până la 18 locuri. Oferta vine cu două proiectoare 4K 2D/3D, sistem audio IMAX şi sistem de playback care suportă orice format media, inclusiv jocuri. Dimensiunile ecranului variază în funcţie de opţiunile clientului, însă cele mai mici variante au o înălţime de trei metri. IMAX Patinum pentru acasă pleacă de la 750.000 de lire şi este mai încăpător, cu până la 40 de fotolii.

Ambele tipuri de cinema pentru acasă au calibrare automată audio şi video pentru vizionare în condiţii optime şi pot fi monitorizate şi controlate de la distanţă.

IMAX oferă, pentru încă 7.500 de lire, şi opţiunea unei cutii care permite vizionarea celor mai noi filme în sala de cinema de acasă, securizate cu senzor de amprentă. Fiecare film care abia a apărut în cinematografe va induce un cost suplimentar, neprecizat.

Primele showroom-uri IMAX Private Theatre au fost deschise în China, iar următoarea piaţă ţintită de companie este SUA.

Compania se va extinde şi în Europa, însă nu se ştie când, potrivit Bloomberg, preluat de Ars Technica.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO