Incendiu Colectiv: Mai multe firme oferă sprijin familiilor victimelor

Mai multe firme private au sărit în ajutorul familiilor victimelor incendiului din clubul Colectiv, ce a avut loc vineri seara, 30 octombrie. 
Economica.net - Dum, 01 nov. 2015, 09:26
Incendiu Colectiv: Mai multe firme oferă sprijin familiilor victimelor

Agenţia de turism online Vola.ro a anunţat pe pagina de Facebook că îşi oferă sprijinul rudelor victimelor în incendiul de la clubul Colectiv. 

„Vola.ro va suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedaţi, dacă acestea se afla acum în afara ţării şi doresc sa ajunga in Romania. Ne puteţi contacta non stop la +40214075300 sau [email protected]”. 

Încă de ieri, Uber a oferit curse gratuite pentru cei care şi-au rupt din timpul liber şi au vrut să fie solidari cu victimele incendiului din clubul Colectiv. Şi astăzi Uber oferp curse gratuite. Codul de astăzi este HELPCOLECTIV şi se oferă o cursă gratuită celor care pleacă de la centrul din Caracaș în intervalul 9:00-17:00.

Introduceți codul HELPCOLECTIV în aplicație, luați un Uber către Centrul de Transfuzii de pe Strada C. Caracaș 2 și cursa este gratuită. O singură cursă per utilizator Uber, valoarea maximă de discount este de 40 lei. Valabil doar pentru curse care se încheie la Centrul de Transfuzii indicat, doar pentru donatori. 

SKAL International România oferiă cazare gratuită celor din provincie în hotelurile ibis Bucuresti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cişmigiu şi Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest, Golden Tulip Victoria Bucharest.
Familiile victimelor diin provincie sunt rugate să sune la 0744.336.464 sau 0740.260.627.

Medlife pune la dispozitie serviciul de chirurgie plastica din camera de garda a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente in regim de ambulatoriu.

Și rețeaua de sănătate Regina Maria continuă să sprijine victimele tragediei de la Colectiv și pune la dispoziție toate resursele de care dispune. O echipă medicală de urgență dedicată acestei situații stă la dispoziție la numărul de telefon 0722 456 711 și le oferă gratuit tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală și tratament, consultații în ambulatoriu, medicamente și materiale sanitare și consiliere psihologică. De asemenea, rețeaua mai oferă spitalelor publice care au în îngrijire răniți, toate materialele sanitare de care va fi nevoie, pe toată perioada tratamentului.

Victimele care au nevoie de astfel de tratamente se pot prezenta incepand de astazi la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei nr. 365 sau telefona la numarul de call center 021/9646.

Farmacia Materna vine şi ea în sprijinul victimelor din incendiul de la clubul Colectiv şi donează o mare cantitate de Veloderm si Graftygen, substitut al epidermei, respectiv membrana colagen 100%, ambele produse de top in vindecarea extrem de buna a plagilor arse, grave si foarte grave.

„În cazul în care rudele victimelor sau medici din blocul operator sunt interesaţi, sunati la 0721270590 sau mail la [email protected]. Deoarece produsele sunt foarte scumpe dorim doar o trasabilitate a folosirii acestora, pentru ca ele sa fie într-adevar folosite acolo unde trebuie”, se arată în anunţul de pe Facebook al celor de la farmaie. 

Te-ar mai putea interesa și
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% au fost comise de grupuri de crimă organizată, reiese din datele unei......
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteşte că, luni şi marţi, serviciile publice comunitare care eliberează permise ...