InterContinental, Marriott, Radisson, Novotel fac angajări. Caută de la cameriste la electricieni

Hotelurile de lanţ internaţional de 4 şi 5 stele precum Novotel, Radisson şi Marriott fac în această perioadă angajări. Recrutează barmani, ospătari, bucătari, cameriste şi lista poate continua. Citeşte în ECONOMICA.NET lista completă a poziţiilor disponibile la hotelurile Marriott, InterContinental, Radisson şi Novotel, ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi aplica pentru un post aici.
Economica.net - Dum, 18 nov. 2012, 09:10
InterContinental, Marriott, Radisson, Novotel fac angajări. Caută de la cameriste la electricieni

Citiţi în ECONOMICA.NET lista poziţiilor vacante în această perioadă la InterContinental, Radisson Blu, Marriott şi Novotel.

Hotelul de 5 stele InterContinental din Bucureşti angajează candidatul potrivit pentru postul de masor, în această perioadă. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin 6 luni experienţă ca masor şi cunoştinţe foarte bune de limba engleză. Detalii găsiţi aici.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Bucureşti, Radisson Blu situat în centrul Capitalei, face angajări în această perioadă.
Printre poziţiile pentru care Radisson Blu face acum angajări se numără cel de magaziner, ospătar, bucătar, brutar şi cameristă. Până pe 30 noiembrie puteţi aplica pentru un post la Radisson Blu. Detalii găsiţi aici.

Marriott angajează în Bucureşti

Marriott face angajări în această perioadă la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Capitală.

Dacă vrei să lucrezi ca bucătar la hotelul de 5 stele din Bucureşti trebuie să ai diplomă de bucătar, experienţă în domeniu, cunoştinţe de igienă alimentară. Până pe 18 noiembrie mai puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Pentru postul de ospătar la JW Marriott Bucharest Grand Hotel trebuie să mai fi lucrat pe acestă poziţie şi să ai cunoştinţe solide de limba engleză.

În ceea ce priveşte postul de recepţioner la Marriott trebuie să vorbeşti foarte bine limba engleză, să ştii şi o a doua limbă străină şi să rezişti la munca în condiţii de stres.

Marriott mai caută în această perioadă şi candidatul potrivit pentru postul de barman care să fie bun vorbitor de engleză şi pentru postul de bucătar care să aibă minimum 2 ani experienţă în domeniu.

Dacă vrei să lucrezi ca hostess la Marriott trebuie să ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză.
Până pe 7 decembrie puteţi aplica la joburile antemenţionate.
Detalii despre toate aceste joburi găsiţi aici.

Marriott mai caută în această perioadă 2 candidaţi potriviţi pentru postul de electrician la hotelul de 4 stele din Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă în execuţia şi explotarea instalaţiilor electrice de joasă tensiune, ai calificare de electrician autorizat de ANRE, grad II, III sau IV,  ai foarte bune cunoştinţe de BMS, cel puţin 5 ani experienţă în mentenanţa/întreţinerea instalaţiilor electrice. Până pe 16 decembrie mai puteţi aplica pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Novotel face angajări. Vezi posturile

Hotelul Novotel de 4 stele din centrul Capitalei angajează în această perioadă pe postul de cameristă principală.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum 2 ani experienţă în domeniu, ai absolvit studii medii, ştii normele de protecţia muncii şi regulile care se aplică în cazul incendiilor şi nu în ultimul rând – regulile de igienă într-un hotel de 4 stele. Până pe 23 noiembrie mai puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Novotel mai angajează pentru hotelul de 4 stele din Bucureşti pe postul de ospătar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum un an experienţă în domeniul hotelier şi are cunoştinţe medii de limba engleză. Până pe 13 decembrie mai puteţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Pentru ambele posturi, angajatorul oferă „salariu şi beneficii atractive în funcţie de experienţă şi profilul fiecărui candidat, formare profesională pe parcursul activităţii, o evoluţie a carierei profesionale în cadrul hotelului Novotel, Accor România şi Accor International„, se arată în anunţurile de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, pe care l-a ținut blocat timp de 27 de ani
Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” ...
Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă, după aproximativ 27 de ani în care postul a fost rezervat,......
Prețul cacao s-a prăbușit cu 27% în ultimele două zile, într-o perioadă de fluctuații fără precedent pe burse
Prețul cacao s-a prăbușit cu 27% în ultimele două zile, într-o perioadă de fluctuații fără precedent pe burse
Cotaţiile futures la cacao s-au prăbuşit, pierzând până la 27% în doar două zile, iar fluctuaţiile de preţuri sunt ...
Noile medicamente pentru obezitate influențează cheltuielile consumatorilor. Restaurantele fast food, marii pierzători
Noile medicamente pentru obezitate influențează cheltuielile consumatorilor. Restaurantele fast food, marii pierzători
Noua generație de medicamente pentru obezitate produce schimbări ample în industria farma, dar are ramificații și în ...
DOUGLAS România a deschis primul său magazin din Pitești, al 42-lea din rețea
DOUGLAS România a deschis primul său magazin din Pitești, al 42-lea din rețea
DOUGLAS România își continuă extinderea prin deschiderea primului magazin din Pitești, în Argeș Mall, care devine, ...