1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Investiţie de 4 mil. euro într-un centru de date în Parcul Industrial Tetarom 3 din Cluj

Furnizorul de soluţii pentru stocare, arhivare şi management al informaţiilor Star Storage va investi patru milioane euro pentru deschiderea unui centru de date în Parcul Industrial Tetarom 3 din Jucu, judeţul Cluj, centrul urmând să asigure servicii IT pentru clienţi din sectorul financiar-bancar.

24 iul, 2012 | Mediafax

Directorul general al companiei, Cătălin Păunescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Cluj, că pentru implementarea proiectului, alături de investitorii privaţi au intrat într-un parterneriat Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj, scrie MEDIAFAX.

"Vom oferi servicii complete de IT unor clienţi din sectorul financiar-bancar şi energie, clienţi internaţionali cu centre în Frankfurt şi Europa de Vest", a spus Păunescu.

Compania deţine un centru similar la Bucureşti, deschis în 2009, cu cinci sute de angajaţi. Unitatea de la Jucu va fi "mai complexă" decât cea din Capitală, potrivit sursei citate.

Star Storage are şase divizii de business, este deţinută, în proporţii egale, de Liviu Gosa şi Nicolae Cătălin Păunescu, şi a înregistrat în 2010 afaceri de peste 20 milioane euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO