1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Iohannis: După sărbătorile de Paşti, voi relua consultările cu partidele

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, sâmbătă, pe pagina sa de socializare, că 'după sărbătorile de Paşti' va relua consultările cu partidele politice.

04 apr, 2015 | Agerpres

'După sărbătorile de Paşti, voi relua consultările cu partidele politice şi vom evalua cât s-a realizat din calendarul acţiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare', a scris Iohannis, sâmbătă, pe Facebook.

Un anunţ similar a fost făcut, marţi, de şeful statului, cu prilejul bilanţului de 100 de zile.

'După sărbători, voi propune partidelor o nouă rundă de consultări. Să vedem până unde s-a ajuns cu modificarea legislaţiei, ce se mai poate face în această sesiune parlamentară', a declarat atunci Iohannis, la Palatul Cotroceni. El a spus, cu acel prilej, că va avea în continuare runde de discuţii cu partidele parlamentare şi s-a arătat convins că lucrurile se vor corecta.

Pe 28 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a avut consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare, pe teme ce ţin de priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, respectiv pachetul de legi electorale, precum şi simplificarea procedurilor pentru cererile de încuviinţare a reţinerii, arestării sau percheziţiei parlamentarilor.

Anterior, pe 12 ianuarie, Klaus Iohannis a avut consultări cu partidele parlamentare, în urma cărora a obţinut consensul pentru ca bugetul alocat Apărării să atingă 2% din PIB în anul 2017.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO