1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

IT&C

JediSEO School anunţă prima bursă gratuită de SEO din România

JediSEO School, prima școală de SEO din țară, organizată de Ovidiu Joița, fondatorul iAgency, anunță, în premieră pentru România, prima bursă de pregătire în search engine optimization.

25 sep, 2019 | ECONOMICA.net

ediSEO School a pornit drept concept în 2017 și a fost gândită ca o școală pentru toți cei interesați să stăpânească motoarele de căutare care organizează miliarde de informații în fiecare minut.

În martie 2019, JediSEO School a avut prima promoție de specialiști SEO, astfel pregătind viitori specialiști la un nivel avansat, gata să răspundă tuturor provocărilor digitale.

Bursa JediSEO School este acordată pentru cursul care debutează pe 1 octombrie. Înscrierea în competiția pentru obținerea bursei e cât se poate de simplă: cei interesați trebuie să trimită un mail la [email protected] cu o scrisoare de intenție în care să justifice de ce doresc să se specializeze în SEO și CV actualizat. În alegerea câștigătorului sunt folosite două criterii: dorința de participare și potențialul de a învăța cât mai multe. Astfel, e important ca în scrisoarea de intenție să explice cât mai bine motivele pentru care se înscrie în această cursă.

Cursurile durează două luni si sunt structurate pe patru direcții sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:
1) Optimizare On-Page
2) Comunicare Off-Page și linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului în online - brand awareness

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO