Karpaten Turism lansează un charter pentru croazierele pe Nil

Karpaten Turism lansează un charter dedicat croazierelor pe Nil. Agenția pune la dispoziția turiștilor români două nave de croazieră de cinci stele din grupul Steigenberger care vor naviga pe ruta Luxor - Aswan - Luxor.
Andrada Ghira - joi, 18 mart. 2021, 11:07
Karpaten Turism lansează un charter pentru croazierele pe Nil

Karpaten Turism introduce din apirilie curse charter efectuate de Tarom către Luxor, Egipt, de unde turiștii se pot îmbarca pentru o vacanță pe Nil. Interesul românilor pentru vacanțe în Egipt este amplificat și de faptul că țara nu se află pe lista galbenă și nu sunt nevoiți să prezinte test PCR la plecare și nici nu este necesară carantina la revenirea din concediu.

„Cei care doreau până acum să viziteze zona încărcată de istorie a Egiptului Antic zburau pâna la Hurghada sau Cairo, iar apoi erau transportați cu autocarele până în Luxor pentru a se îmbarca pe vasul de croazieră. Dată fiind cererea uriașă, vom lansa curse charter în colaborare cu Tarom începând cu 2 aprilie și până la finalul lunii mai, astfel încât turiștii vor ajunge direct în Luxor, de unde vor urca pe una dintre cele două nave de croazieră de lux, Jaz Crown Jewel și Steigenberger Regency. Acestea vor opri în fiecare dimineață într-un alt port, oferind posibilitatea turiștilor să viziteze în excursii de o zi cele mai cunoscute atracții turistice ale Egiptului,” a spus Alexandru Mărginean, Director general al Karpaten Turism.

Cât costă vacanța pe Nil

Prețurile pornesc de la 449 euro de persoană. De acești bani, turiștii beneficiază de transport cu avionul București – Luxor și retur, transfer de la aeroport la vapor, șapte nopți cazare pe vasul de croazieră cu pensiune completă. Mai sunt incluse și taxele de aeroport, precum și un bagaj de cală și unul de mână, de persoană. Adițional, turiștii pot achiziționa un pachet de excursii opționale sau pot face o extensie de sejur în Hurghada pentru mai multă relaxare la Marea Roșie.

Opțional, este posibilă încheierea unei asigurări storno care permite rambursarea integrală a costului pe sejur în cazul în care călătoria nu mai este posibilă.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

CITEȘTE ȘI Karpaten Turism își revine după pandemie și se așteaptă la afaceri de 30 de milioane de euro în 2021

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...