1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Kaufland a decis să plătească în avans cu trei luni taxe de 69 de milioane de lei

Kaufland România a anunțat astăzi că va achita cu trei luni în avans impozitele la bugetul statului și bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

01 apr, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel, Kaufland va direcționa 69 de milioane de lei către bugetul de stat și bugetele locale, reprezentând taxe aferente anului 2020 și impozit pe profit pentru trimestrul întâi al anului financiar (martie-mai).

Suma va fi plătită în două tranșe:
Prima dintre acestea a fost deja achitată la 25 martie 2020, este vorba de taxe locale în valoare de aproximativ 31 milioane de lei, plătită mai devreme cu aproximativ trei luni față de termenul limită de 30 iunie 2020;
A două tranșă va fi plătită în această săptămâna, este vorba de impozitul pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar în curs (martie-mai), în valoare de aproximativ 38 milioane lei. Și această măsură este luată tot cu aproximativ trei luni mai devreme față de termenul limită 25 iunie 2020.

,,Înțelegem nevoia de a acționa urgent și ne reorganizăm prioritățile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de economia României, în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Vom suportă această perioadă dificilă alături de stat, la rândul nostru, pentru că este esențial acum să fim solidari. Să fim împreună contează acum mai mult că oricând”, a declarat Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

În ultimele două săptămâni, Kaufland s-a implicat și cu demersuri care au răspuns la cele mai acute nevoi ale comunității.


Despre Kaufland România
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urmă unei analize de piață. Strategia firmei are că scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile oferite, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO