1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Kaufland anunţă schimbarea conceptului: Food Court, open mall pentru toate galeriile comerciale

Retailerul Kaufland România va deschide zonă de Food Court şi inaugurează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale, cu spaţii noi de cumpărături în exteriorul magazinului, a anunţat compania.

31 iul, 2017 | Agerpres

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din strada Barbu Văcărescu - Bucureşti, urmând ca acest concept să fie extins treptat şi în alte magazine din reţea.

În interior, zona de Food Court găzduieşte restaurante, patiserii şi cafenele, precum Stradale şi Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansată de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops şi Tip Top. Foarte curând va deschide aici o unitate şi franciza americană de restaurante Subway.

Spaţiul are un design nou, complet modernizat, care îmbină soluţiile de iluminare cu materiale şi elemente naturale. În exteriorul magazinului, Kaufland a extins galeriile comerciale prin containere moderne, special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor în incinta parcării.

'Acest pas este startul pentru 'mall-urile' noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect şi parte din demersul nostru constant de a oferi o experienţă completă de cumpărături. Oamenii au nevoie de mai mult şi mai actual. De aceea, continuăm procesul de reinventare a hypermarketului, prin toate iniţiativele inovatoare din ultima perioadă', a afirmat Andrei Secreţianu, director Închirieri/Vânzări B2B, Kaufland România.

Recent, Kaufland România a lansat prima reţea de grădini urbane comunitare, transformându-şi acoperişurile şi exteriorul parcărilor în spaţii verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice şi flori, care pot fi folosite de comunitate. De asemenea, în aprilie 2017, Kaufland a deschis în premieră un magazin estival amenajat într-un cort, în staţiunea balneoclimaterică Sovata.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în şapte ţări şi o reţea de 115 magazine în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO