1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Kaufland a deschis cel mai mare magazin al reţelei. GALERIE FOTO

Retailerul german Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar din România, a inaugurat pe 26 noiembrie cel mai mare magazin al reţelei. Unitatea, situată în cartierul Brâncuşi din Bucureşti, este a 10-a din Capitală a 101-a din România.

26 noi, 2014 | | ECONOMICA.net

Kaufland, cel mai mare retailer alimentar din România după cifra de afaceri, a organizat astăzi, 26 noiembrie, ora 13:00, deschiderea oficială a celui mai mare magazin al reţelei şi al 10-lea din Bucureşti. Unitatea este situată în sectorul 6 al Capitalei, pe strada Valea Oltului nr 195-197, în apropierea cartierului ANL Brâncuşi şi la mai puţin de 3 kilometri de un alt hipermarket Kaufland- cel din Valea Cascadelor,inaugurat în toamna lui 2013. 

Este al 101-lea hipermarket Kaufland din România.

Cum arată noul magazin

Kaufland Valea Oltului are o suprafaţă de aproximativ 5.500 de metri pătraţi, fiind cel mai mare magazin al reţelei după suprafața de vânzare, și dispune de un număr de 26 de case de marcat. Tot în premieră pentru retailerul german, noua unitate va fi dotată cu o brutărie proprie. În total, magazinul Kaufland Valea Oltului va comercializa până la 20.000 de articole diverse: produse de marcă, produse regionale, mărci proprii. Spațiul galeriei comerciale, care cuprinde o suprafață de peste 2.300 mp va fi ocupat de către partenerii strategici ai Kaufland: electrocasnice, farmacii, telefonie mobilă, produse tradiționale.

Compania a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1,63 de miliarde de euro şi este, din 2011 încoace, cel mai mare jucător pe acest segment de piaţă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO