1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Kaufland deschide la Cluj primul hipermarket dintr-un complex imobiliar. A ajuns la 116 magazine în România

Kaufland, liderul comerţului alimentar din România, a inaugurat astăzi al 116-lea magazin al reţelei. Unitatea de peste 2.000 de mp este situată în Cluj, într-un complex imobiliar. 

23 noi, 2017 | ECONOMICA.net

Kaufland România a deschis astăzi, 23 noiembrie, cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca, acesta fiind cel de-al 116-lea magazin al rețelei din România și primul integrat într-un complex imobiliar, anunţă un comunicat al companiei.

Compania creează astfel 90 de locuri noi de muncă în Cluj-Napoca.

Situat pe str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 59, cu o suprafață de vânzare de 2.403 metri pătrați, noul hipermarket Kaufland este primul din Cluj-Napoca care pune la dispoziția clienților parcare subterană, cu 168 de locuri, prevăzută cu sistem de semnalizare a locurilor libere. De asemenea, magazinul vine cu un nou design și pune la dispoziție primul Antipasti Bar din Cluj-Napoca.

„Suntem bucuroși să venim mai aproape de clujeni cu cel mai nou magazin din oraș. Hipermarket-ul aduce un design nou, ce integrează tehnologii eco și cele mai moderne standarde pentru o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. Suntem mândri să oferim clienților un portofoliu de peste 50% produse din România, fiindcă punem pe primul loc colaborările cu producătorii români în strategia noastră de achiziții. Prin comercializarea produselor românești, putem obține un traseu scurt de aprovizionare ce garantează prospețimea și prețurile reduse, contribuind în același timp la sprijinirea economiei locale", a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Şi acest hipermarket beneficiază de o instalație de climatizare ecologică - un sistem complex care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice pentru a încălzi magazinul pe timp de iarnă sau de a-l răci vara.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO