Kaufland face angajări în toată ţara. Te califici dacă ai minimum studii medii

Kaufland angajează funcţionari, un manager de proiect, manageri de magazine, şefi de departamente şi de raion. Iată profilurile de candidaţi căutate de angajatori şi până când se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mie, 12 aug. 2015, 21:05
Kaufland face angajări în toată ţara. Te califici dacă ai minimum studii medii

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland angajează un şef departament produse proaspete în Drobeta-Turnu-Severin.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul, are minimum doi ani experienţă în conducerea personalului, are abilităţi de coordonare, motivare şi verificare a unei echipe, este orientat către client, are ţinută profesională ireproşabilă şi cunoştinţe de operare PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză sau germană.
Detalii, aici.

Kaufland angajează un manager de proiect la Iaşi.
Candidatul ideal pentru acest loc de muncă este absolvent de studii economice, juridice sau tehnice; e dispus la relocare în Iaşi şi la călătorii în interes de serviciu; are abilităţi de comunicare şi negociere, e flexibil, are cunoştinţe avansate de operare MS Office şi de limba engleză sau germană. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba rusă.
Amănunte, aici.

10 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Kaufland angajează manageri de magazine la Alexandria, Bacău, Bistriţa, Brăila, Bucureşti, Câmpulung Moldovenesc, Caracal, Caransebeş, Craiova, Curtea de Argeş, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Hunedoara, Iaşi, Mioveni, Orăştie, Petroşani, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu-Vâlcea, Reghin, Reşiţa, Sebeş, Sibiu, Slatina, Târgu-Jiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Vatra Dornei.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare şi cunoştinţe de limba engleză, eşti dispus la relocare, ai experienţă de conducere şi de muncă în mediu procedural, cunoşti mediul de business/ retail, ai bune abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe dinamice; foarte bune abilităţi de comunicare, dinamism, atitudine proactivă orientată spre rezolvarea problemelor, flexibilitate, adaptabilitate.
4 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Kaufland angajează şefi de raion mărfuri alimentare proaspete în oraşele: Bucureşti, Caransebeş, Oradea, Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este orientat către client, are ţinută profesională ireproşabilă, ştie să opereze un PC, are experienţă într-un post similar, în vânzări, e dispus la program de lucru flexibil. De asemenea, are abilităţi de coordonare, motivare şi verificare a unei echipe.
Până pe 30 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland angajează un analist gestiune la Turda.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, este riguros, flexibil, consecvent, are cunoştinţe comerciale, ştie să lucreze la PC şi are cunoştinţe de SAP.
Ulltima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post e 23 august. Informaţii suplimentare, aici.

Kaufland angajază 17 funcţionari în oraşele: Alba Iulia, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Craiova, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Piatra Neamţ, Roman, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgovişte, Tulcea, Zalău.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cunoştinţe de limba engleză, ai lucrat în publicitate, print sau agenţie media, ştii să lucrezi la PC, ai permis de conduere şi eşti dispus ca în 90% din timpul de lucru să faci muncă de teren.
Până pe 22 august se primesc candidaturi pentru această poziţie. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Codin Maticiuc și Cosmopolis încheie prima etapă de renovare a etajului 7 de la Institutul Clinic Fundeni
Codin Maticiuc și Cosmopolis încheie prima etapă de renovare a etajului 7 de la Institutul Clinic Fundeni
La mai puțin de șase luni de la demararea proiectului de renovare a Secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni din București, Codin Maticiuc, Fundația Metropolis și...
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Război total între asigurători și transportatori. Se acuză reciproc de înșelăciune și minciună
Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a ieșit luni după-amiază la atac ...
CONAF se extinde în Transilvania
CONAF se extinde în Transilvania
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, ...
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa vine la Iași cu zboruri spre Frankfurt
Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, îşi diversifică reţeaua de zboruri şi intră pe aeroportul ...